background img
banner
banner

Εντυπωσιακό φινάλε Γούτου στην πλατεία Αγίας Λαύρας

«ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ»

Σε μία μεγάλη γιορτή του Αιγίου και της Αιγιάλειας μετέτρεψε την τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση, ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γούτος.

Σε μία κατάμεστη κεντρική πλατεία Αγίας Λαύρας κέρδισε τις εντυπώσεις, λίγο πριν τον α’ γύρο των εκλογών.

«Είσαστε έτοιμοι να πάμε την Αιγιάλεια στο αύριο;Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί σε λίγες μέρες, με τη δική σας ψήφο, θα αρχίσει ο ακόμα πιο όμορφος αγώνας για να πάμε την Αιγιάλεια στο αύριο» τόνισε, ανεβαίνοντας στο βήμα και ενώ είχε προηγηθεί μία πανδαισία μουσικής και φωτισμού σε περιμετρικά νεοκλασικά κτίρια.

«Είμαστε εδώ στην καρδιά της Αιγιάλειας, στο Αίγιο, το οποίο έχει παρελθόν, έχει παρών αλλά έχει και μέλλον. Πιστεύω ότι η Αιγιάλεια είναι έτοιμη όχι απλώς για το νέο της βήμα, αλλά και για το μεγάλο της άλμα στο αύριο. Στο αύριο του τόπου, το αύριο το δικό σας, το αύριο των παιδιών μας. Το αύριο είστε εσείς. Εσείς που μας εμπιστεύεστε και εμείς που αναλαμβάνουμε τη διπλή ευθύνη. Την ευθύνη να δώσουμε πρώτα λύσεις στα σημερινά προβλήματα και στη συνέχεια να οδηγήσουμε τον τόπο μας μπροστά. Στο αύριο.Το σήμερα έχει ανάγκες και απαιτήσεις και είμαστε έτοιμοι για αυτά με συγκεκριμένο σχέδιο και ρεαλιστικό πρόγραμμα. Το αύριο έχει την προσδοκία όλων μας, έχει τα όνειρα όλων μας και το πάθος για δημιουργία όλων μας. Είναι αυτά που βλέπουμε στα μάτια σας, είναι όλα αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Ολοι μαζί… και να είστε σίγουροι ότι θα τα πετύχουμε» σημείωσε ο κ. Γούτος.

 

Δεσμεύθηκε για μια Αιγιάλεια καθαρή από άκρη σε άκρη, με τα σκουπίδια σύντομα παρελθόν, όπως είπε και κατέληξε: «Θα ήθελα όμως να διευκρινίσω από αυτό το βήμα, ότι εμείς δεν είμαστε… ικανοί για όλα. Δεν είμαστε ικανοί στο παρασκήνιο, δεν είμαστε ικανοί στο να κάνουμε ομαδούλες, στο να διαλύουμε, δεν είμαστε ικανοί στις σπατάλες, στις μικροπολιτικές και τα μικροσυμφέροντα, δεν είμαστε ικανοί στο να κάνουμε το μαύρο άσπρο όποτε μας συμφέρει και όπου μας εξυπηρετεί. Είμαστε όμως ικανοί να πάρουμε τον Δήμο στα χέρια μας και να λύσουμε τα προβλήματά του, βάζοντας πάνω από όλα τον τόπο μας και πως θα υπηρετήσουμε καλύτερα  τους δημότες του. Σε αυτές τις εκλογές αναμετρώνται δύο κόσμοι.
Ο κόσμος του χθες και ο κόσμος του αύριο. Καλούμαστε όλοι να συγκρίνουμε πρόσωπα, πρόγραμμα, ομάδα και αξίες και να αποφασίσουμε…».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr