background img
banner
banner

“Στην Συμπολιτεία πετύχαμε 35% στην ανακύκλωση’’

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ

Το σχέδιο της για τη διαχείριση των απορριμμάτων παρουσίασε σε μια άκρως επίκαιρη Ημερίδα, η παράταξη «αιγιάλεια τώρα», του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, φανερώνοντας έτσι το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τις θέσεις και το πρόγραμμά της.
Την αναλυτική και κατατοπιστική παρουσίαση έκαναν, εκ μέρους της ομάδας εργασίας του συνδυασμού, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Καραΐσκος και Δημήτρης Παπαγεωργίου, που απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις, παρουσιάζοντας εξιδεικευμένα στοιχεία και συγκεκριμένες δράσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογερόπουλος, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, που με την ηχηρή παρουσία τους έδειξαν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και στους συνεργάτες του, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η καθαριότητα, είναι μία βασική ανάγκη και προϋπόθεση για την Υγεία και την Ποιότητα της ζωής μας. Είναι δείκτης του πολιτισμού μας, της δυναμικής της κοινωνίας μας και της διαχειριστικής ικανότητας των δημοτικών αρχών. Όσοι γνωρίσατε ως δημότες ή ως επισκέπτες το δήμο Συμπολιτείας, που επί σειρά 12 ετών είχα τη τιμή να έχω την ευθύνη, θα έχετε διαπιστώσει ότι τότε για εμάς η διαχείριση των απορριμμάτων δεν ήταν πρόβλημα, αλλά μία από τις πολλές διαδικασίες.

Ήμασταν από τους πρώτους δήμους της χώρας που είχαμε θέσει την ανακύκλωση ως προτεραιότητα με θεαματικά αποτελέσματα. Πετύχαμε ποσοστά που ξεπέρασαν το 35% των απορριμμάτων, τότε, που δεν είχε δοθεί τέτοια βαρύτητα στην ανακύκλωση και δεν είχε αναδειχθεί όσο έπρεπε η σπουδαιότητά της από τη νομοθεσία. Θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε εσάς και να σας ζητήσουμε με τη σειρά σας να μεταφέρετε εσείς και στους υπόλοιπους συνδημότες μας, ότι μπορούμε να λύσουμε το τεράστιο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, διότι διαθέτουμε τη γνώση, την εμπειρία αλλά και τα κατάλληλα στελέχη για την επίτευξη του στόχου μας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr