background img
banner
banner

Μεθεόρτια στις Καμάρες για την άνοδο

ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την άνοδο του Αχιλλέα στην Β΄ κατηγορία, συνόδεψαν ευχαριστίες, ευχές, βραβεύσεις, υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Με εγγυήσεις τις Ακαδημίες, τις πλούσιες αθλητικές εγκαταστάσεις, την ενωμένη σαν οικογένεια διοίκηση, έγινε το πρώτο βήμα με κατεύθυνση στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, όπου συμμετείχε παλαιότερα αλλά και γιατί εκεί ανήκει πραγματικά το σωματείο των Καμαρών.

Με τον Αχιλλέα Κιτσάτη να προλογίζει, ακολούθησαν στο βήμα οι προσκεκλημένοι, που μόνο καλά λόγια είχαν για την επιτυχία, την δουλειά που γίνεται, τις εγκαταστάσεις και την …σπορά στις Ακαδημίες.

Αχιλλέας Κιτσάτης

«Απαντήσαμε σε όσους βιάστηκαν να μας καταδικάσουν, μετά τον περυσινό μας υποβιβασμό.
Αντίθετα εμείς παραμείναμε δυνατοί, με μεγάλα ψυχικά αποθέματα και πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με δουλειά και υπομονή απ’ όλους σταθήκαμε στα πόδια μας. Άλλωστε διαθέτουμε τα απαραίτητα εφόδια για να δηλώνουμε ξεχωριστοί και πρωταγωνιστές στους αγωνιστικούς χώρους. Αφήσαμε μακριά μας τα κακά παραδείγματα ομάδων που υποβιβάζονται στην Γ΄ κατηγορία, με δείγματα διάλυσης, αλλά και μακροχρόνιας επιστροφής στις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Συνεχίζουμε ενωμένοι για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα με τις Ακαδημίες, τους προπονητές, τη διοίκηση και όλους τους καλοπροαίρετους υποστηριχτές της ομάδας μας.
Διαθέτουμε σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με το γήπεδό μας, το βοηθητικό, το γήπεδο 7Χ7 που θα προχωρήσει για να τεθεί στη διάθεσή μας. Να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο κ. Παναγόπουλο, τον αντιδήμαρχο κ. Κυριακόπουλο, τους προέδρους νομικού προσώπου κ. Καραγιάννη και κ. Παπαγιαννακόπουλο, τον πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Περλέγκα, τον περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, τον κ. Σκανδάμη, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν άξια για να πετύχουμε τον στόχο.»

Ο Δ. Σαρρής στον πρώτο σκόρερ Ηλία Τριανταφυλλόπουλο

Δημήτρης Σαρρής

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης ΠΣ Αχαΐας Δημήτρης Σαρρής, συγχάρηκε για την άνοδο και ευχήθηκε στον Αχιλλέα για ακόμα ψηλότερα, όπως αρμόζει στην ομάδα των Καμαρών. Είναι ομάδα πρότυπο στην κατηγορία, με την οποία υπήρχε εξαιρετική συνεργασία. Υπάρχει μεγάλο υλικό με τις Ακαδημίες του σωματείου και τα κορίτσια που έρχονται να πάρουν το …βάπτισμα του πυρός.

Ο Δ. Μπαλαφούτης στον προπονητή Σάκη Μπαβιόλη

Δημήτρης Μπαλαφούτης

Ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου και τέως πρόεδρος της ΕΠΣΑ Δημήτρης Μπαλαφούτης, τόνισε την αξία της άμεσης επιστροφής στη Β΄ κατηγορία, καθώς επίσης και το «κτίσιμο» που πραγματοποιείται στο σωματείο, για να ανέλθει εκεί που πραγματικά του αρμόζει.

Ο Γιώργος Ντίνος στον φυσιοθεραπευτή Ηλία Κοσσέρη

Γιώργος Ντίνος

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος συγχάρηκε αλλά και υπογράμμισε ότι και η Β΄ κατηγορία είναι μικρή για τον Αχιλλέα, που πλέον διαθέτει τα εχέγγυα για να …σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα. Το συμβούλιο θέτει τις βάσεις, τα παιδιά είναι η ψυχή της ομάδας, όλοι μαζί μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα.

Ο Π. Περλέγκας στον Παναγιώτη Ντακούλια με τις περισσότερες συμμετοχές στις προπονήσεις

Τάκης Περλέγκας

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας ανέφερε ότι υπάρχει αξία και μέλλον στον Αχιλλέα, γεγονός που επιβραβεύει με το παραπάνω τις προσπάθειες που γίνονται από την περιοχή, ώστε η ομάδα των Καμαρών να είναι πλήρως εξοπλισμένη στα βήματα προόδου που βαδίζει.

Τον λόγο πήραν επίσης εκπρόσωποι από τον σύλλογο «Απόλλων» ο κ Τσαλπατούρος, τον χορευτικό όμιλο Καμαρών ο κ. Τζήφας, που έδωσαν συγχαρητήρια για την άνοδο, αλλά και για τα νέα παιδιά που …γεμίζουν το γήπεδο.

Η Αλίκη Τσούτση στον πρόεδρο του Αχιλλέα Ανδρέα Νιγιάννη

Ανδρέας Νιγιάννης

Συγκινημένος ο πρόεδρος του συλλόγου των Καμαρών Ανδρέας Νιγιάννης, αναφέρθηκε: Στο «τρένο» του Αχιλλέα που ξεκίνησε δειλά – δειλά με πρώτο σταθμό το Μετόχι, μετά την πίκρα του άδικου υποβιβασμού και με ανασφάλεια αν θα πραγματοποιηθεί ο στόχος της ανόδου.

Υπογράμμισε τη μεγάλη βοήθεια από την στήριξη του κόσμου που δεν έπαψε να πιστεύει, μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
Ιδιαίτερα ο Ανδρέας Νιγιάννης στάθηκε στην συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Μπαβιώλη, ο οποίος ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή της ομάδας, οραματιζόμενος όπως και η διοίκηση την άνοδο.

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Κατερίνα Κακού στον αρχηγό Χάρη Μαρή

Μετάλλια και βραβεύσεις

Ακολούθησαν τα αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και οι βραβεύσεις σε διοικητικούς, συμμετοχές, αρχηγό και πρώτο σκόρερ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr