background img
banner
banner

Επανεξελέγη πρόεδρος ο Μιχάλης Κωστάκης

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ- ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ- ΦΩΚΙΔΑΣ

Στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αχαΐας- Αιτωλοακαρνανίας- Φωκίδας καθώς και στην ΠΟΕΠΛΣ επανεξελέγη ο Λιμενάρχης Αιγίου Μιχάλης Κωστάκης, μετά τις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν.

Τα νεοεκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, συγκροτήθηκαν σε Σώμα προχθές Δευτέρα 13 Μαΐου και έλαβαν τις ακόλουθες θέσεις: Πρόεδρος: Κωστάκης Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος: Σμυρναίος Ευάγγελος, Γ. Γραμματέας: Κλιρής Σταύρος, Αν. Γραμματέας: Φραγκούλης Ιωάννης, Ταμίας: Φιλιππάτος Ιωάννης, Μέλη: Οικονομόπουλος Νικόλαος, Ζέβλας Γεώργιος.

Ο ίδιος ο Αιγιώτης συνδικαλιστής τόνισε: ”Τρίτη θητεία ως πρόεδρος της Ένωσης. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που οι συνάδελφοί μου με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ Αχαΐας- Αιτωλοακαρνανίας- Φωκίδας και στην ΠΟΕΠΛΣ, πρώτο σε σταυρούς προτίμησης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους που εκλέχθηκαν αλλά και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν. Δώσαμε όλοι έναν αγώνα τίμιο καθαρό και αξιοπρεπή και καταφέραμε να συσπειρώσουμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν να ψηφίσουν με αποτέλεσμα να εκλέξουμε 8 έδρες στην Ομοσπονδία μας. Θα συνεχίσω με την ίδια όρεξη και μαχητικότητα διεκδικώντας ό,τι καλύτερο για τους συναδέλφους μου .Έξαλλου το ξέρετε πλέον ότι στα δύσκολα παίρνω άριστα. Συνεχίζουμε δυνατά, μαχητικά, ακούραστα!“.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr