background img
banner
banner

Βραβεύτηκαν τα καλύτερα παραμύθια!

ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού Συγγραφής Παιδικού Παραμυθιού που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αιγιαλείας, παρουσιάζει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προκαλεί δε συγκίνηση και αισιοδοξία ότι αυτοί οι μικροί συγγραφείς μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο… Τα φετινά παραμύθια ήταν εμπνευσμένα από το περιβάλλον, με τον ήρωα «Σκουπιδούλη» να μπλέκει σε διάφορες περιπέτειες…

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου στο «Πολύκεντρο» της Μυρτιάς παρουσία πλήθους κόσμου και εκτός των βραβεύσεων περιελάμβανε: Βίντεο μαθητών 8ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, παρουσίαση επιστημονικών μελετών για τη ρύπανση του περιβάλλοντος με τίτλο «Ανακύκλωση για μένα είναι…», τραγούδια από την Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου με υπεύθυνη Χορωδίας την Μουσικό Ζουμπουλιά Σπυροπούλου. Συνεργάστηκαν ακόμη οι εκπαιδευτικοί Κατερίνα Προδρομάκη Φιλόλογος – Ειδική Παιδαγωγός, Βάσια Γκιώνη Νηπιαγωγός, Ευαγγελία Πλατάνου Μουσικός και Χρύσα Ταβλά Εικαστικός. Κιθάρα: Δήμητρα Κόκκινου.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Μένιος Κουτρόπουλος, ΄΄ήταν η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που η Ένωση διοργάνωσε τον Διαγωνισμό Συγγραφής Παιδικού Παραμυθιού που έχει γίνει πλέον θεσμός για τους μαθητές της περιοχής μας. Φέτος είχαμε 33 συμμετοχές και δύο ομαδικές με το επίπεδο να είναι πολύ υψηλό. Ευχαριστούμε την κριτική μας επιτροπή που αξιολόγησε εντελώς δωρεάν, τα παραμύθια των παιδιών μας καθώς και τους χορηγούς μας΄΄.

Σημειώνεται ότι την κριτική επιτροπή αποτελούν οι Μαρία Παναγιωτακοπούλου, υπεύθυνη των εκδόσεων «Ηδύφωνο», Ελένη Παναγιωτακοπούλου υπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης 2ου Γυμνασίου και Σπύρος Παρίσης συνταξιούχος εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με πολλή αγάπη για τα παιδιά.

Οι διακριθέντες

Το πρώτο βραβείο απέσπασε η μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας Εβελίνα Ροδοδόπουλου και το δεύτερο η Σοφία Πουρνάρα από το Δημοτικό Σχολείο Καμαρών με το ψευδώνυμο «Πηνελόπη».

Για το τρίτο βραβείο ισοβάθμησαν ο Σταύρος με το ψευδώνυμο «Χελιδόνι» από το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης και η Νεφέλη Καλαντζή με το ψευδώνυμο «Νεραϊδοπαρμένη» από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας.

Τα παιδιά που διακρίθηκαν έλαβαν ως δώρα δύο ποδήλατα και δύο τάμπλετ, ενώ αναμνηστικά συμμετοχής και δώρα που είχαν ετοιμαστεί από την ΚΟΙΝΣΕΠ Π.Α.Ρ.Ε.Α., δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Τα δύο από τα δώρα προσφέρθηκαν από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και τα άλλα δύο από τους χορηγούς «Τεχνοκαθαριστική Χαλιών» και «Ασημακόπουλος».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr