background img
banner
banner

Η Παρασκευή live στο διαδίκτυο

ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Από τη Δευτέρα 6 Μαΐου, το χωριό Παρασκευή σε live εικόνα στο διαδίκτυο! Με χορηγία και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παρασκευής και την συνεργασία του METEO CLUB, εδώ και λίγες ώρες στη διεύθυνση PARASKEVI.METEOCLUB.GR το δάσος εποπτεύεται από κάμερα και άμεσα και στη διεύθυνση METEOCLUB.GR/ΚΑΜΕΡΕΣ/ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του δήμου, Στράτος Βαρδάκης, στις αρχές του επόμενου μήνα θα τοποθετηθεί και ο μετεωρολογικός σταθμός! Ένα χρήσιμο εργαλείο όχι μόνο στα χέρια των αγροτών μας, των κυνηγών και των επισκεπτών του χωριού μας, αλλά και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Δασαρχείου και της τουριστικής ανάπτυξης.

Σημειώνει δε πως είναι η τέταρτη κάμερα που τοποθετείται στον δήμο Αιγιαλείας ενώ έπονται κι άλλες σε κομβικά σημεία της Αιγιάλειας, ευχαριστώντας ταυτόχρονα METEO CLUB για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή του καθώς και τον Πρόεδρο του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Παρασκευής Αργύρη Μπαχό και τον Γιάννη Κραουνάκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr