background img
banner
banner

Αθώοι οι έχοντες άδεια…

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

 Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται στο σύνολό τους οι περιπτεριούχοι της περιοχής, στους οποίους έχουν επιβληθεί πρόστιμα για τους χώρους που καταλαμβάνουν. Το πρωί της Δευτέρας 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα Δικαστήρια Αιγίου, η πολύωρη εκδίκαση των προστίμων, με μεγάλα χρηματικά ποσά, σχετικά με τις εκκρεμείς άδειες των περιπτέρων στην πόλη του Αιγίου και την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των περιπτερούχων που έχουν ήδη βγάλει την απαιτούμενη άδεια από τον δήμο Αιγιαλείας και βεβαίως αθωώθηκαν. Αναλόγως και γι’ αυτούς που στο μεσοδιάστημα έχουν πάψει να λειτουργούν. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, η δίκη πήρε αναβολή για τον άλλο μήνα με την… ελπίδα στο μεσοδιάστημα να έχουν εκδοθεί από τον δήμο Αιγιαλείας, οι άδειες.

Έχουν προσφύγει στα φορολογικά δικαστήρια

Η Ένωση Περιπτεριούχων με ένδικα μέσα και συγκεκριμένα με ομαδική προσφυγή στα φορολογικά δικαστήρια εξασφαλίζει τις σχετικές εισηγήσεις που γίνονται δεκτές από την Επιτροπή Φορολογικών και Οικονομικών Υποθέσεων του δήμου Αιγιαλείας, καταφέρνοντας έτσι να αφαιρούνται οι προσαυξήσεις των προστίμων που είχαν γίνει «θηλιά στο λαιμό» των περιπτεριούχων.

Να σημειωθεί ότι παρών στην δίκη της Δευτέρας ήταν και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Περικλής Παπαγιαννόπουλος ο οποίος στάθηκε αρωγός και υποστήριξη στην κατάθεσή του τα δίκαια αιτήματα των περιπτεριούχων, με κύριο σκοπό την έκδοση των πολυπόθητων αδειών. Μάλιστα, με ανακοίνωσή της, η Ένωση του εκφράζει τις ευχαριστίες των μελών της.

Επιπλέον η Ένωση καλεί όσους περιπτεριούχους δεν έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο Αιγιαλείας, να το πράξουν άμεσα για την επιτυχή έκβαση των διαδικασιών τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr