background img
banner
banner

Το τελευταίο χειροκρότημα στον Τάσο Πεζιρκιανίδη

Η κηδεία του γνωστού ηθοποιού έγινε τη Δευτέρα 6 Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης. Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.

Συντετριμμένη η οικογένεια του ηθοποιού Τάσου Πεζιρκιανίδη τον αποχαιρέτησε, ενώ το παρών έδωσαν συνάδελφοί του και πολύς κόσμος, που χειροκρότησαν τον ηθοποιό που τίμησε το χώρο.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χάρης Καστανίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Αναστασάκης κ.α

Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης είχε πολύχρονη θητεία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ήταν επί χρόνια στέλεχος του Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ενώ είχε συνεργαστεί και με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. Στην τηλεόραση, ο κόσμος τον είχε αγαπήσει μέσα από το σίριαλ του MEGA «Εμείς κι εμείς».

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή η αδερφή του, Μαρία, γράφοντας: «Αγαπημένε μου αδελφέ το τελευταίο χειροκρότημα το πήρες το καλοκαίρι από την γενέτειρά σου στην τιμητική εκδήλωση που σου έκανε ο Δήμος Παύλου Μελά στο θέατρο Κρύας Βρύσης ήσουν πολύ χαρούμενος εκείνη την ήμερα……καλό σου ταξίδι πολυαγαπημένε μου έφυγες ήρεμα με μια πνοή»

www.iefimerida.gr


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr