background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙAΛΕΙΟΣ: Στο «μικροσκόπιο» τα νέα πρωταθλήματα

ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Κατόπιν της κατάθεσης τροπολογίας των νέων επαγγελματικών πρωταθλημάτων, για σήμερα Δευτέρα αναμένεται η αναζήτηση τρόπων για την καλύτερη και πλέον συμφέρουσα διοργάνωση αυτής της νέας τροπολογίας, που διευρύνει τον επαγγελματισμό με απαιτήσεις, υποβαθμίζοντας όμως παράλληλα την Γ΄ Εθνική.

Σε γενικότητες ακόμα η αναδιάρθρωση, θέλει την λειτουργία μιας ακόμα 3ης επαγγελματικής κατηγορίας, η οποία θα πρέπει να περιστοιχιστεί και να υποστηριχτεί από κάποιους φορείς που θα διευκολύνουν την διοργάνωση και βιωσιμότητά της. Σαν ξεκίνημα, αναμένεται η SuperLeague 2 να στηρίζεται από την Football League, μέχρι να υπάρξει νέος φορέας, ενώ θα υπάρχει σύστημα κεντρικής διαχείρισης τόσο στο τηλεοπτικό συμβόλαιο, όσο και στις χορηγίες. Αυτή η ξαφνική τροπολογία αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, θα βρει στην Football League απροετοίμαστα σωματεία, που θα έχουν όμως το δικαίωμα να λειτουργούν ως ΤΑΠ, διαθέτοντας Μετοχικό Κεφάλαιο ανάλογο με τις νόμιμες Ανώνυμες Εταιρείες. Στο νέο πρωτάθλημα των 14 σωματείων της Super League, το Μ.Κ. θα πρέπει να ξεπερνά το 1000000 ευρώ, για την Super League 2 (12 ομάδες), το λιγότερο 500.000 ευρώ.

Το νέο πρωτάθλημα της Football League, θα αποτελείται από 14 ομάδες.

Καθυστερεί το μπαράζ ΟΦΗ – Πλατανιά

Καμία ανακοίνωση για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την ένσταση του Απόλλωνα Λάρισας σε βάρος του Αήττητου Σπάτων. Αν και από την προηγούμενη Τετάρτη είχε προηγηθεί η εκδίκαση, η Επιτροπή φαίνεται πως θα αποφανθεί εντός εβδομάδας.

Τα πρώτα στοιχεία παρουσιάζουν πως δύσκολα θα κερδίσει την ένσταση η ομάδα της Λάρισας, εν τούτοις αν δεν ανακοινωθεί η απόφαση, δεν μπορεί να οριστεί και το μπαράζ ανάμεσα στις ομάδες της Κρήτης.

Την Τετάρτη κρίνεται η άνοδος του Διαγόρα Ρόδου

Με το υπέρ του 1-0 από την Ρόδο, θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα ο 2αθλητής του 6ου ομίλου Διαγόρας, για να διεκδικήσει την άνοδό του στην Football League 2.
Σίγουρα το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, φέρνει μετά τον Ιάλυσο και τον Διαγόρα κοντά στην άνοδο, για να …ταλαιπωρηθεί με αυτό τον τρόπο και η νέα Football League 2, όπως και ο 6ος όμιλος με τον Παναιγιάλειο και τις άλλες ομάδες να …πονοκεφαλιάζουν με τα πήγαινε – έλα στα 12νησα.

Προβιβάστηκαν: Ιωνικός, Τριγλία και Θεσπρωτός

Από τα μπαράζ που ολοκληρώθηκαν στους 2αθλητές, στην Football League ανέρχεται ο Ιωνικός 2-0 τον Αιολικό (2-2), ο ΠΟ Τριγλίας 1-0 τον Νέστο Χρυσούπολης (0-0) και Θεσπρωτός 2-0 τη Νίκη Βόλου (1-0). Σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Σταθερά ανησυχητική η κατάσταση του Κυριαζόπουλου

Με μειωμένη την αισιοδοξία αντιμετωπίζεται πλέον η κατάσταση της υγείας του Νίκου Κυριαζόπουλου. Ο φόβος του προσωπικού στο Ιατρικό Κέντρο για τυχόν επιδείνωσης της κατάστασης, διατηρεί τον Νίκο σε μερική καταστολή. Χωρίς κάποια μέχρι στιγμής επιδείνωση, αλλά και χωρίς βελτίωση. Με την ελπίδα ότι οι επόμενες μέρες θα παρουσιάσουν μια ανατροπή προς το καλύτερο, βρίσκεται σε αναμονή το ιατρικό προσωπικό και η οικογένεια του Νίκου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr