background img
banner
banner

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Οι νέοι έδειξαν το δρόμο!

ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 

Το πάρτι της νεολαίας της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» της υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας Βασιλικής Ψυχράμη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα όμορφο ταξίδι… Συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών, ενθουσιασμός, διασκέδαση και εκατοντάδες κόσμου να βαδίζουν μαζί προς τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 26 Μαΐου, απ’ όπου θα πάρουν τη λαϊκή εντολή να διοικήσουν το Δήμο Αιγιαλείας! Είναι εμφανές πλέον ότι ο λαός της Αιγιάλειας δείχνει σαφή προτίμηση στο πρόσωπο της Βασιλικής Ψυχράμη, η οποία έχει «επενδύσει» στους νέους ανθρώπους και μαζί σχεδιάζουν μία νέα αρχή για την Αιγιάλεια.

Κοντά στους νέους και στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής στο «Τουριστικό» (στην παραλία Αιγίου) η Βασιλική Ψυχράμη εισέπραξε μηνύματα αισιοδοξίας ότι σε λίγο καιρό, με την ίδια δήμαρχο και με τους νέους συνοδοιπόρους, κάτι πρόκειται να αλλάξει στο Δήμο μας. Τα λόγια της, λόγια καρδιάς. Άλλωστε, για πολλά χρόνια εκεί βρίσκονται γι’ αυτήν οι νέοι άνθρωποι.

΄΄Ως εκπαιδευτικός εισπράττω τα μέγιστα από την αγάπη των νέων ανθρώπων και λαμβάνω δύναμη και θετική ενέργεια. Ως υποψήφια δήμαρχος συγκεντρώνω ιδέες και «επενδύω» στο μέλλον μέσα από την ελπιδοφόρα και δυναμική παρουσία των νέων ανθρώπων στον συνδυασμό μας, την «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ»΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας πολύ χαρούμενη που μπορεί να στηριχθεί στους αξιόλογους νέους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό της.

΄΄Μαζί με τους νέους και στηριζόμενοι στις γνώσεις και την εμπειρία παλαιότερων, κάνουμε μία νέα αρχή για την δική μας Αιγιάλεια, για τον ευλογημένο αυτό τόπο που εξαιτίας λανθασμένων ή ελλιπών πολιτικών έμεινε στάσιμος και δεν κατάφερε για πολλά χρόνια να… επιβιβαστεί στο τρένο της ανάπτυξης. Σκεφτείτε πόσοι νέοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή μας. Πόσοι μορφωμένοι άνθρωποι άφησαν την Αιγιάλεια, μη έχοντας ελπίδα επαγγελματικής αποκατάστασης. Πόσοι απογοητεύονται βλέποντας τον τόπο να μαραζώνει χωρίς αναπτυξιακή προοπτική… Δεν διαθέτουμε μαγικό ραβδί. Όμως με γνώση, θέληση και σχέδιο θα δώσουμε τις λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος, που τις χρειάζονται οι νέοι άνθρωποι και όλοι οι πολίτες. Για το καλύτερο μέλλον που θέλουμε και το δικαιούμαστε, για μας και για τις γενιές που θα ακολουθήσουν. Για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής, να ξαναφέρουμε την ελπίδα στον τόπο, ο ήλιος να ανατείλει και πάλι πάνω από την Αιγιάλεια΄΄, πρόσθεσε ακόμη η Βασιλική Ψυχράμη.

Είναι εμφανές πλέον ότι η… καρδιά της νεολαίας της Αιγιάλειας «χτυπά» στην «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ». Δονεί με τον ισχυρό της παλμό ολόκληρο το Δήμο. Δίνει το μήνυμα της αισιοδοξίας. Το μήνυμα της ελπίδας. Τη σιγουριά και την ευχή για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr