background img
banner
banner

Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας εντυπωσίασε στη Λευκάδα

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ 32η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

Η Πολυφωνική Χορωδία του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων , συνεχίζοντας τις εμφανίσεις της σε μουσικές διοργανώσεις, αυτό το Σάββατο συμμετείχε στην 32η συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσαν ο Μουσικόφιλολογικος όμιλος Λευκάδας «Ορφεύς 1937» με την περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Λευκάδας, που έλαβε χώρο στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας.

Συμμετείχαν συνολικά 7 χορωδίες: Μικτή χορωδία Λευκάδας Ορφεύς, Μουσικός δίαυλος Καρύστου, Χορωδία καλλιτεχνικού συλλόγου «Βισάνθη», Χορωδία Γιάννης Μπαρμπαλιός, Lefkas Singers, Νέα Χορωδία Λευκάδας, Πολυφωνική χορωδία Αιγιαλείας, όλες τους με πλούσιο και ποικίλο ρεπερτόριο τραγουδιών γέμισαν με όμορφες και ξεχωριστές μελωδίες τον χώρο, αφήνοντας κάθε μία τον δικό της τόνο και ενθουσιάζοντας το φιλόμουσο κοινό.

Η Πολυφωνική χορωδία Αιγιαλείας με την σειρά της ερμήνευσε τραγούδια μεταφέροντας το κοινό στα μέρη της Κεφαλονιάς με τις όμορφες καντάδες του ,καθώς και με άλλα ρυθμικά κομμάτια πλημμυρίζοντας την αίθουσα με γλυκές μελωδίες αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Πάντα υπό την καθοδήγηση της Μαέστρου Αλίκης Ζαφείρη ενώ στο πιάνο συνόδευσε ο Ανδρέας Αδαμόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος ,ο βουλευτής της Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς εκπρόσωπος του δήμου και εκπρόσωπος της εκκλησίας η βραδιά έκλεισε με τους χαιρετισμούς των διοργανωτών και την ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ των χορωδιών. Την τιμητική πλακέτα την παρέδωσε στον πρόεδρο του συλλόγου ,ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. θ. Γαλιατσάτος , που εξέφρασε και την επιθυμία η χορωδία να επισκεφτεί και την Κεφαλονιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί από καρδιάς τους διοργανωτές για την ζέστη φιλοξενία που προσέφεραν στην Χορωδία και τους συνοδούς και εύχεται η μουσική να είναι πάντα ένας λόγος για τέτοιες όμορφες συναντήσεις ανταλλαγής εμπειριών ,μουσικών ακουσμάτων κ της ανάπτυξης φιλίας μεταξύ των χορωδιών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr