background img
banner
banner

Πανελλαδική «πρωτιά» για το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου!

Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΕΖΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΗΣ «ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ»

Από επιτυχία σε επιτυχία πηγαίνει το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου που πρόσφατα πέτυχε μία πολύ σημαντική «πρωτιά». Η μαθήτρια της Β΄ τάξης του σχολείου Αικατερίνη Νικολοπούλου, απέσπασε το Α΄ Βραβείο Πεζογραφήματος για το διήγημά της με τίτλο “Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια”, στον 7ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης “Γρηγόρης Πεντζίκης” (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π. Ε. Δράμας). Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη διάκριση, άκρως τιμητική για το Αίγιο και βέβαια για την ίδια τη μαθήτρια και την οικογένειά της! Να σημειωθεί ότι η Αικατερίνη Νικολοπούλου έχει αποσπάσει βραβείο σε πανελλαδικό διαγωνισμό και σε μικρότερη ηλικία, συμμετέχοντας με παραμύθι και απ’ ό,τι φαίνεται, το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό μπροστά της!

Επιπλέον, στον ίδιο διαγωνισμό, τα αποτελέσματα του οποίου έγιναν γνωστά πριν λίγο καιρό, και η μαθήτρια Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, επίσης της Β΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου, κέρδισε τον Β΄ ειδικό έπαινο διάκρισης στην Ποίηση με το ποίημά της με τίτλο “Ιδανικός ο κόσμος μας’’.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια του σχολείου για τους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, Μαρία Γαλανοπούλου, συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες για τη διάκρισή τους και τους εύχεται να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους με ζήλο και διάθεση. Και εις ανώτερα. Επίσης, οι καθηγητές του σχολείου και ο διευθυντής Βασίλειος Σταματόπουλος, δίνουν τα δικά τους συγχαρητήρια και προτρέπουν τις μαθήτριες για συνέχιση των προσπαθειών τους στον τομέα αυτό. Τέλος η υπεύθυνη καθηγήτρια, οι διδάσκοντες του σχολείου και ο διευθυντής επιβραβεύουν όλους τους μαθητές που δήλωσαν επίσης συμμετοχή στον εν λόγω διαγωνισμό για την προσπάθειά τους, το μεράκι τους και τη διάθεσή τους να ασχοληθούν με αυτό που τους αρέσει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr