background img
banner
banner

Περιφερειάρχη από την Αιγιάλεια

ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ” Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος, εμφανίστηκε έτοιμος για τις εκλογές της Κυριακής, στη χθεσινή κεντρική του ομιλία, στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Αίγιο. Ο Αιγιαλέας πολιτικός που τόλμησε να μπει μπροστάρης σε μία νέα δυναμική παράταξη, την “Δυτική Ελλάδα Μπροστά”, παρουσίασε χθες το βράδυ παρουσία πλήθους κόσμου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, το πρόγραμμά του για την Περιφέρεια, με το δήμο Αιγιάλειας να κατέχει σημαίνουσα θέση σε αυτό.

Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: “Διαλέξαμε εγώ και οι συνεργάτες μου δρόμο ανηφορικό, αλλά το κάναμε μόνο για έναν σκοπό, να ανορθώσουμε την Περιφέρεια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.”

Επιτέθηκε στον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα λέγοντας πως “βρήκε σωσίβιο στον ΣΥΡΙΖΑ με βαριά ανταλλάγματα που ακυρώνουν όμως το ρόλο της Περιφέρειας”. Επίσης, αναρωτήθηκε “τι έργα δεν έκανε εννέα χρόνια που θέλει να τα κάνει τώρα”, ενώ επισήμανε για άλλη μία φορά το γεγονός ότι η Π.Δ.Ε. είναι στις τελευταίες θέσεις στους δείκτες ανάπτυξης, μεταξύ των 13 Περιφερειών της χώρας.

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος τόνισε στην ομιλία του πως αν ήταν αυτός στο “τιμόνι” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η Αιγιάλεια δε θα βίωνε τον εφιάλτη των σκουπιδιών, ούτε και το ΤΕΙ θα είχε μπει σε περιπέτειες.

Μάλιστα, δεσμεύτηκε προσωπικά πως εφόσον καταλάβει τη θέση, θα φτιάξει το εργοστάσιο απορριμμάτων, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων για όλο το νομό.
Επίθεση εξαπέλυσε όμως και κατά του Νεκτάριου Φαρμάκη, που όπως είπε “στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, όχι όμως από την Κοινωνία” και συνέχισε λέγοντας “το μόνο που ξέρουμε γι αυτόν, είναι η κομματική του ταυτότητα, εννέα χρόνια περιφερειακός σύμβουλος, δεν έδωσε το στίγμα του, δεν άσκησε αντιπολίτευση, πώς θέλει τώρα να διοικήσει ολόκληρη Περιφέρεια;”
Ο Σπηλιόπουλος έδειξε ότι έχει σχέδιο για την Περιφέρεια, αλλά κυρίως για την Αιγιάλεια που θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή, να στείλει το δικό της μήνυμα στις Περιφερειακές εκλογές, στέλνοντας τον δικό της άνθρωπο στη διαχείριση των πραγμάτων.

Ο Κώστας, εμφανίστηκε χθες στο Πολιτιστικό με λύσεις για την ανάπτυξη του νέου λιμένα Αιγίου και όχι ευχές.

Λύσεις για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, ενώ εξήγησε πως η Αιγιάλεια θα γίνει τουριστικός προορισμός με έμφαση το Σαββατοκύριακο.

Οι δέκα στόχοι Σπηλιόπουλου για την Περιφέρεια

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης καυτηρίασε το γεγονός ότι τα βασικά έργα υποδομών έχουν μείνει πίσω και παρουσίασε τους δέκα στόχους που έχει βάλει, μόλις ο κόσμος του δώσει την εντολή.
1. Εντατική αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Δυτικής Ελλάδας
2. Εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα.
3. Ενίσχυση κοινωνικής συνοχής με στοχευμένες δράσεις και βελτίωση υποδομών και υπηρεσιών στην υγεία, πρόνοια, παιδεία, Δια βίου μάθηση, αθλητισμό.
4. Ενίσχυση και ανασυγκρότηση παραγωγικής βάσης της Περιφέρειας με βιώσιμη ανάπτυξη.
5. Χιλιάδες νέοι με εξαιρετικά προσόντα, δοκιμάζουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Η Περιφέρεια οφείλει να αναπτύξει πολιτικές αναστροφής αυτού του κλίματος.
6. Στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας σε όλα τα επίπεδα.
7. Ανάδειξη τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας σε διασύνδεση με τους πολιτιστικούς και φυσικούς πόρους της περιοχής μας.
8. Προώθηση των βιώσιμων μεταφορών και της άρσης των προβλημάτων σε βασικές υποδομές δικτύων.
9. Βελτίωση διοικητικής λειτουργίας Οργανισμού (και Οργανισμών) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην κατεύθυνση χάραξης και υλοποίησης διακριτής περιφερειακής πολιτικής.
10. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη των ορεινών περιοχών της Π.Δ.Ελλάδας.

“Καταφεύγουν στο τελευταίο όπλο που τους απέμεινε, την παραπλάνηση και τη λάσπη”

Εντωμεταξύ, από το γραφείο Τύπου της παράταξης “Δυτική Ελλάδα Μπροστά” βγήκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
“Οι μάσκες έπεσαν. Η επερχόμενη απώλεια της θέσης του περιφερειάρχη είναι τελικά πολύ οδυνηρή και καθόλου διαχειρίσιμη για τον κύριο Κατσιφάρα. Και ο πανικός είναι η φυσιολογική αντίδραση, αλλά πάντα κακός σύμβουλος. Όταν εξαντλήθηκαν όλες οι δυνατότητες αντιστροφής του αρνητικού κλίματος για τον κ. Κατσιφάρα, τα μέσα που έχουν εργολαβικά αναλάβει την προώθηση της υποψηφιότητας του, καταφεύγουν στο τελευταίο όπλο που τους απέμεινε, την παραπλάνηση και τη λάσπη, επικαλούμενα μάλιστα δημοσκοπικά ευρήματα που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Αντίθετα, είναι αυτά που οδήγησαν τον κ. Κατσιφάρα να χάσει την ψυχραιμία του και να καταφύγει σε θρασύδειλα ψεύδη. Αλλά οι πρακτικές αυτές δεν παρασύρουν κανένα. Η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση είναι ανίκανη να μειώσει την δυναμική της υποψηφιότητας του Κώστα Σπηλιόπουλου. Ο λαός της Δυτικής Ελλάδας έχει και γνώση και κρίση και την ερχόμενη Κυριακή θα δώσει τέλος στη μιζέρια, την μετριότητα, τις πελατειακές πρακτικές και την υπανάπτυξη. Θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Σπηλιόπουλο για να οδηγήσει τον τόπο μας στην ανάπτυξη και να ανοίξει το δρόμο για μια ανθρώπινη περιφέρεια με ευρωπαϊκή προοπτική.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr