background img
banner
banner

Η «Τεχνοκαθαριστική» πρώτη στην εμπιστοσύνη του κόσμου

ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΑΛΙΩΝ- ΜΟΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ

Συνδυάζοντας τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, τις άρτιες κτιριακές εγκαταστάσεις, τη γνώση και το μεράκι για το αντικείμενο, η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΙΩΝ» είναι για περισσότερα από είκοσι χρόνια, η «νούμερο ένα» εταιρεία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών. Εξίσου αποτελεσματική είναι και στον καθαρισμό μοκετών, στρωμάτων, παπλωμάτων αλλά και σαλονιών, με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, που κάνουν τα αγαπημένα μας είδη να φαίνονται σαν καινούρια.

Τα… δείγματα γραφής που έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια οι άνθρωποι της εταιρείας, την έχουν καταστήσει πρώτη στην εμπιστοσύνη του κόσμου. Οι ιδιοκτήτες, Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Μάκης Λελούδας, ασχολούνται προσωπικά με κάθε είδος που τους εμπιστεύονται οι πελάτες τους, παρέχοντας σωστές και εξειδικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, η άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη τους, η ασφαλής μεταφορά αλλά και οι λύσεις επιτόπου, αποτελούν μεγάλο ατού της δουλειάς τους. Μάλιστα, η αγορά ενός ακόμη αυτοκινήτου για τις ανάγκες της εταιρείας, το οποίο πρόσφατα προστέθηκε στα δύο που υπήρχαν, έρχεται να επιταχύνει κι άλλο το χρόνο παραλαβής και παράδοσης.

Επιπλέον «δυνατό σημείο» των ανθρώπων της «Τεχνοκαθαριστικής» η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η αγάπη για τη δουλειά τους, κάτι που φαίνεται να αναγνωρίζεται από τους κατοίκους της Αιγιάλειας, στην πολυετή, πλέον, λειτουργία της επιχείρησης. Αν και ξεκίνησε από τον Ελαιώνα, γρήγορα η έδρα της μεταφέρθηκε στο Αίγιο, όπως και ολόκληρο το εργαστήριο καθαρισμού χαλιών καθώς και η αποθήκη για τη φύλαξή τους. Έτσι, από το 2005 βρίσκεται στην περιοχή Παλαιοκαμάρες σε έναν πολύ μεγάλο ιδιόκτητο χώρο, εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό, την επεξεργασία και τη διαμόρφωση χαλιών, διαδρόμων και μοκετών.

Σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση στην οποία απασχολούνται όλα τα μέλη της οικογένειας φροντίζοντας διαρκώς να αναβαθμίζουν τη δουλειά τους. ΄΄Αυτός είναι και ο στόχος που έχουμε θέσει. Να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των πελατών μας. Γι’ αυτό και μπορούν να μας βρουν κάθε στιγμή, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Παραλαμβάνουμε τα χαλιά και ό,τι άλλο επιθυμούν για καθάρισμα, από τα σπίτια ή τις επιχειρήσεις, και τα παραδίδουμε όποτε το επιθυμούν εφόσον έχουν περάσει από ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε είδους και του κάθε υφάσματος΄΄, ανέφερε στo “protionline.gr” ένας εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης, Μάκης Λελούδας. Ερωτηθείς για την ανταπόκριση του κόσμου στις υπηρεσίες που προσφέρουν, ο κ. Λελούδας τόνισε: ΄΄Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε «χτίσει» μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας ενώ το πελατολόγιό μας αυξάνεται συνεχώς. Κάπως έτσι η επιχείρησή μας διαγράφει μία συνεχή ανοδική πορεία που μας επιτρέπει να επενδύουμε συνεχώς πάνω σε αυτή τη δουλειά με περισσότερη προσωπική εργασία και διαρκή ενημέρωση για τους νέους τρόπους καθαρισμού΄΄.

 

Σύγχρονα μηχανήματα, πιστοποιημένα υλικά

΄΄Διαθέτουμε τα πιο προηγμένα και σύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν στην αγορά για το καθαρισμό των χαλιών. Πολλές δυνατότητες μας παρέχει η σύγχρονη και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα μας που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες χάρη στον εξειδικευμένο καθαρισμό και τις ειδικές επεξεργασίες που κάνουμε. Επιπλέον, με τα πιστοποιημένα με ISO9001 υλικά που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνουμε κάθε χαλί, μοκέτα και διάδρομος να αποκτούν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής΄΄, ανέφερε ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, κάνοντας γνωστό ότι κάθε είδος, για παράδειγμα κάθε χαλί υφίσταται διαφορετικό καθαρισμό αν είναι π.χ. χειροποίητο και διαφορετικό αν είναι μηχανής, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η διαδικασία…

΄΄Η ανανέωση και η συνεχής φροντίδα του χαλιού, είναι απαραίτητη. Η συντήρησή του μας απαλλάσσει από τα έξοδα της αγοράς νέου, σε μία εποχή που τα χρήματα δεν περισσεύουν σε κανέναν. Με την ειδική επεξεργασία που παρέχουμε, τα χαλιά αποκτούν την αρχική όψη τους΄΄, επισημαίνει ο κ. Λελούδας.

Οι άνθρωποι της «Τεχνοκαθαριστικής» είναι διατεθειμένοι να καταστήσουν γνωστή στους πελάτες τους την διαδικασία που ακολουθούν για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των χαλιών.
Πριν το πλύσιμο, τινάζονται έντονα μέσω ειδικού μηχανήματος, ώστε να απαλλαγούν από σκόνη και άλλα σωματίδια. Το αυτόματο πλύσιμο πραγματοποιείται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και επιτυγχάνεται αναζωογόνηση των χρωμάτων, ενώ ο καθαρισμός γίνεται σε βάθος. Παράλληλα, παρέχεται αντισκωριακή προστασία.

Το στύψιμο πραγματοποιείται με φυγοκεντρικό μηχάνημα. Κάπως έτσι, αποβάλλεται το 90% του νερού, το χαλί στεγνώνει κι έτσι δεν προκύπτει δυσοσμία και δεν υπάρχει κίνδυνος να βαφτούν τα κρόσια.

Ακολούθως, το στέγνωμα γίνεται σε σκεπασμένο χώρο, με τη βοήθεια του αέρα και μακριά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Τα χαλιά και οι μοκέτες συσκευάζονται σε ειδικό νάιλον που κλείνει αεροστεγώς και φυλάσσονται σε χώρους απόλυτης ασφάλειας και ιδανικών συνθηκών σταθερής θερμοκρασίας. Ιδιαίτερη προσοχή δίδεται και στην ταξινόμησή τους στο χώρο που φυλάσσονται και ανάλογα με το βάρος και την ευαισθησία τους τοποθετούνται στα ράφια.

Στρώματα, παπλώματα και σαλόνια

Θα πρέπει ακόμη να αναφερθεί ότι η «Τεχνοκαθαριστική» αναλαμβάνει να καθαρίσει τα στρώματα των κρεβατιών μας. Ακόμη, καθαρίζει σε βάθος παπλώματα και κάθε είδος κουβέρτας καθώς και υφάσματα από σαλόνια και καρέκλες. Προσφέροντας, επιτόπιο βιολογικό καθαρισμό σε καναπέδες, πολυθρόνες και καρέκλες με ύφασμα, επιτυγχάνει την αναζωογόνηση χρωμάτων και υφασμάτων. Το αποτέλεσμα είναι να ξαναζωντανέψουν οι υφές και οι μυρωδιές να αντικατασταθούν με αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής απολύμανσης. Επιπλέον, αναλαμβάνει την επιδιόρθωση χαλιών και υφασμάτων που έχουν φθαρεί, κόβει, ρελιάζει και πραγματοποιεί αντικατάσταση σε κρόσια κ.λπ.

Φύλαξη με διαρκή παρακολούθηση

Αναφορικά με τη φύλαξή τους αυτή μπορεί να γίνει για όσο επιθυμεί ο πελάτης. Όπως εξήγησε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ΄΄συνήθως παραλαμβάνουμε τα χαλιά την άνοιξη, τα επεξεργαζόμαστε, τα καθαρίζουμε και τα φυλάσσουμε σε χώρους με ειδικά ράφια, μακριά από υγρασία και άλλους κινδύνους.

Μάλιστα, η ταξινόμηση στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία του κάθε χαλιού έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξής τους΄΄. Επιπλέον, οι πελάτες της «Τεχνοκαθαριστικής» θα πρέπει να γνωρίζουν πως όλα τα είδη που της εμπιστεύονται φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια καθώς το κτίριο διαθέτει κύκλωμα 24ωρης παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού, ενώ λαμβάνονται όλα τα μέτρα πυρασφάλειας.

Η εξειδίκευση και το εγγυημένο αποτέλεσμα που παρέχει η «Τεχνοκαθαριστική», την καθιστούν ως την ιδανική λύση. Οι άνθρωποί της βρίσκονται στο Αίγιο, «δίπλα» στον πελάτη τους και είναι έτοιμοι να τον εξυπηρετήσουν ανά πάσα ώρα, φροντίζοντας, με σκληρή δουλειά και με την πείρα τους να εξυπηρετούν ευγενικά τους πελάτες τους. Δύναμή τους, η γνώση και το μεράκι για τη δουλειά τους, συστατικά που τους έχουν εκτοξεύσει στην κορυφή!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2691042004, 2691042119.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr