background img
banner
banner

Ψήφισαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Κανονικά συνεχίζεται η διαδικασία της ψηφοφορίας στα εκλογικά τμήματα της Αιγιάλειας, για Ευρωεκλογές, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμο Αιγιαλείας και Κοινότητες. Οι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι, επικεφαλής των υποψήφιων δημοτικών παρατάξεων ψήφισαν στα εκλογικά τμήματα που ήταν καταγεγραμμένοι.

Πρώτος ψήφισε ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Τώρα», υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Ροδοδάφνης, στις 9.30 το πρωί.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ποιοτική Αιγιάλεια», υποψήφια δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη, ψήφισε στις 11.00 το πρωί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο ψήφισε ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος στις 11.30 το πρωί.

Η υποψήφια δήμαρχος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγγελική Κουρή άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στην κοινότητα Λάκκα της Δ.Ε. Συμπολιτείας.

Φωτό Αρχείου

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μ.Π.Ρ.Ο.Σ.Τ.Α.» Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος ψήφισε στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου λίγο πριν τη μία το μεσημέρι.

Στη 1.00 μετά το μεσημέρι προσήλθε σε εκλογικό τμήμα του 2ου Γυμνασίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αιγιαλέων Πόλις», υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr