background img
banner
banner

Διαμαρτυρία ΚΟΑ για το υψηλό αντίτιμο στο Κολυμβητήριο

ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ

Με δελτίο Τύπου προς τα ΜΜΕ, ο πρόεδρος του Κολυμβητικού Ομίλου Αιγιάλειας, Γιώργος Ρούσσος και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Χριστόπουλος, ζητούν από τη διοίκηση του ΝΠΔΔ, να αναπροσαρμόσει προς τα κάτω τις εισφορές, από τα 20 ευρώ που είναι σήμερα.

Αναφέρουν σχετικά:

“Στα εύλογα ερωτήματα των Αιγιαλέων περί λειτουργίας του Κολυμβητικού Ομίλου κατά την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο , επισημαίνουμε τα εξής.
Με το υπ΄αριθμ πρωτ. 431/07-05-2018 έγγραφό του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας αποφασίστηκε ότι μας παραχωρεί τρεις κολυμβητικές διαδρομές και σύμφωνα με την υπ΄αριθμ 113/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του το αντίτιμο για κάθε άτομο του Ομίλου ορίστηκε στα πέντε (5) ευρώ μηνιαίως .
Όμως στη συνέχεια χωρίς κανένα λόγο και αιτία, αιφνιδίως και μονομερώς το Νομικό Πρόσωπο με την υπ΄αριθμ 136/11-06-2018 νεώτερη απόφαση του Δ.Σ. αναπροσάρμοσε τις παραπάνω εισφορές κατ΄ άτομο στο ποσό των είκοσι (20) ευρώ, ήτοι ΑΥΞΗΣΕ την προκαθορισμένη εισφορά κατά ποσοστό ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (300%).
Παρά τον αιφνιδιασμό , προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στο δυσβάστακτο κόστος για να μην φανούμε ανακόλουθοι απέναντι στις 160 οικογένειες που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και να λειτουργήσουμε τον Όμιλο με δικές μας δαπάνες έχοντας ήδη υπερχρεωθεί. Διαπιστώσαμε όμως ότι τα απαιτούμενα από το Ν.Π. ποσά είναι υπέρογκα , ξεπερνούσαν κατά πολύ τα ποσά που κατέβαλλαν άλλα αθλητικά σωματεία της περιοχής με χορηγούς , σπόνσορες και εισιτήρια όπως ο Παναιγιάλειος (επαγγελματικό σωματείο τότε) και ο Κεραυνός Αιγίου και καθιστούσαν απαγορευτική την λειτουργία του Κολυμβητικού. Έτσι με το υπ΄αριθμ πρωτ 19/13-08-2018 έγγραφο μας προς το Νομικό Πρόσωπο, ζητήσαμε την ανάκληση της εξωπραγματικής και ασύμμετρης αυτής απόφασης και τον εξορθολογισμό της σύμφωνα με τα αρχικώς αποφασισθέντα, πλην όμως ακούσαμε μόνο λόγια κατανόησης και λάβαμε μόνο υποσχέσεις, αφού επί της ουσίας δεν λήφθηκε καμία σχετική απόφαση.
Κατόπιν τούτων δηλώνουμε , πως εφόσον το Νομικό Πρόσωπο δεν επαναφέρει την εισφορά ανά άτομο στην αρχικώς αποφασισθείσα των πέντε (5) ευρώ , ο Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας δεν θα λειτουργήσει.
Και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.-“


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr