background img
banner
banner

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ: Επείγουσα ανακοίνωση-απάντηση της παράταξης Γούτου

«ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, Ο Κ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ –ΈΠΕΣΕ, ΕΠΙΣΗΜΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ»

Από τη Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του Υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γούτου, γίνονται γνωστά τα εξής:  «Σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου, η παράταξή μας ενημερώθηκε από ΜΜΕ, για την καταγγελία-ανακοίνωση  της Παράταξης «αιγιάλεια τώρα» του κ. Δ. Καλογερόπουλου, περί  ρίψης φυλλαδίων, με περιεχόμενο κατά του ιδίου, γεγονός που έσπευσε να δημοσιοποιήσει, προκαλώντας εσφαλμένες εντυπώσεις στο εκλογικό σώμα.

Αποσαφηνίζουμε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι:

– Ουδεμία σχέση έχουν φυλλάδια που τυχόν ρίχτηκαν σε οποιοδήποτε Εκλογικό Τμήμα της Αιγιάλειας, με το Συνδυασμό του κ. Γούτου, ο οποίος γνωρίζει καλά τη νομοθεσία, αλλά και ουδέποτε χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους, με συκοφαντικό περιεχόμενο.

– Σε επικοινωνία που είχε ο κ.Γούτος με την Εισαγγελέα, ενημερώθηκε πως υπήρξε μεν καταγγελία  του κ.Καλογερόπουλου στην Αστυνομία…αλλά  μετά από έρευνα που διεξήγαγε ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!  

– Ενημερώνουμε τους δημότες, ότι πρόκειται περί μιας ΣΤΗΜΕΝΗΣ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, ανήμερα της διεξαγωγής του β’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών, με σκοπό να κατηγορηθεί σκόπιμα, αλλά άνευ λόγου, η παράταξή μας.

– Αντιθέτως, σε ορισμένα Εκλογικά Τμήματα βρέθηκαν φυλλάδια που φέρουν σε εμφανές σημείο την κάρτα υποψήφιας συμβούλου μας, κάτι που κάποιοι ΣΚΑΡΩΣΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ αλλά ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ.          

– Το γεγονός ότι ο κ. Καλογερόπουλος έσπευσε να δημοσιοποιήσει το θέμα, σε ΜΜΕ, πριν ελέγξει καν ποια είναι η αλήθεια, ΔΕΙΧΝΕΙ τη σκοπιμότητα και την ΑΘΕΜΙΤΗ  επικοινωνιακή τακτική της Παράταξής του. 

– Σε ότι αφορά δε, επικριτικό σχόλιο, του προσφιλούς σε αυτόν πόρταλ «The Best News »(ιδιοκτησίας επικοινωνιολόγου του κ.Καλογερόπουλου), είναι όχι μόνο απαράδεκτο, αλλά δεικνύει το πόσο στημένη ήταν η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ από πλευράς του υπ. δημάρχου και των συνεργατών του. Αυτοί οι συντάκτες θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη!

Συμπέρασμα:

Ο μέχρι τώρα υποψήφιος της ίντριγκας,  του παρασκηνίου και της μαύρης 

προπαγάνδας, κέρδισε σήμερα έναν επιπλέον τίτλο.

Αυτόν του ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ!

Άλλωστε, αυτόν και μόνο θα κερδίσει σήμερα…

γιατί στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας θα έχουν κερδίσει…

 Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΥ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr