background img
banner
banner

Εξιχνιάσεις κλοπών

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε εξιχνίαση κλοπής που συνέβη τη Δευτέρα 17 Ιουνίου σε σπίτι στον Άγιο Κωνσταντίνο Αιγιαλείας, αλλά και κοντά στα ίχνη των ανήλικων δραστών απόπειρας κλοπής στα Νικολέικα το ίδιο βράδυ, προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ στα Νικολέικα Αχαΐας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ανδρών, ηλικίας 17 και 16 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν άγνωστο συνεργό τους, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε εξοχική οικία γυναίκας και αφού έσπασαν την ξύλινη πόρτα εισόδου ερεύνησαν τους χώρους και αποχώρησαν δίχως να αφαιρέσουν κάτι.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών και των γονέων των ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε προχθές το μεσημέρι στον Άγιο Κωνσταντίνο Αιγιαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα άγνωστο συνεργό του, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε  επιχείρηση ημεδαπού και εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία του, αφαίρεσαν από φορτηγό ιδιοκτησίας του ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 300 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr