background img
banner
banner

Μια ξεχωριστή αγκαλιά από το Δημοτικό Σχολείο Αιγείρας

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.ΜΕ. ΑΙΓΙΟΥ

Την  Τρίτη 5 Ιουνίου όλοι οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτές και μέλη του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου προσκλήθηκαν σε μια μονοήμερη πλήρως οργανωμένη εκδρομή στην Αιγείρα και την Ακράτα. Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας Αργύρης Νικολόπουλος είχε την ευθύνη της οργάνωσης και η φιλοξενία ήταν εξαιρετική. Πρώτα παρακολούθησαν την καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας και στη συνέχεια γευμάτισαν στο εστιατόριο «Βεγγέρα» στην Ακράτα.

Το γεύμα ήταν πλούσιο και ιδιαίτερα προσεγμένο, προσφορά του κ. Παναγιώτη και της κ. Λαμπρινής Κολέτση. Η μουσική εύκολα σήκωσε τα παιδιά από τα τραπέζια και δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για διασκέδαση. Το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους οι οποίοι αφιέρωσαν χρόνο, κόπο και χρήματα ώστε να ικανοποιήσουν τους εκπαιδευόμενους του και σημειώνει: ΄΄Άνθρωποι με ευαισθησίες, ανήσυχοι που γνωρίζουν ότι τα όμορφα πράγματα δεν συμβαίνουν τυχαία αλλά πρέπει να τα κυνηγήσεις΄΄.

Όμορφη συνύπαρξη

Από την πλευρά του, ο κ. Νικολόπουλος, αναφερόμενος στην ωραία αυτή συνύπαρξη, επισημαίνει: ΄΄Σε μια όμορφη και ξεχωριστή γιορτή την Τρίτη το πρωί 4 Ιουνίου και στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας, με πρωταγωνιστές τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, αλλά και με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, τους εκπαιδευόμενους του ΕΚΑΜΕ Αιγίου, δόθηκε η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά μας να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά από το ΕΚΑΜΕ Αιγίου και να γνωρίσουν από κοντά παιδιά με ειδικές ικανότητες.
Οι μαθητές του Σχολείου παρουσίασαν διάφορα παιχνίδια και χορούς στα παιδιά από το Ε.ΚΑ.ΜΕ. και στη συνέχεια μετέβησαν σε παρακείμενο κέντρο τη «Βεγγέρα» όπου και έκαναν το τραπέζι σε όλα τα παιδιά, προσφορά του κ. Κωλέτση Παναγιώτη και της συζύγου του κ. Λαμπρινής, οι οποίοι για άλλη μια φορά έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το σχολείο και την αγάπη τους για όλα τα παιδιά… Τον ευχαριστούμε πολύ… Ο Πρόεδρος του Ε.ΚΑ.ΜΕ. κ. Στεφανίδης Θεόδωρος ευχαρίστησε το Σχολείο μας, όλα τα παιδιά για την συμπεριφορά τους, τους εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως τους μικρούς πρωταγωνιστές τους μαθητές του Δ. Σ. Αιγείρας ευχόμενος καλό καλοκαίρι…΄΄.

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες

Τελειώνοντας, ο Δντής του Σχολείου κ. Αργύρης Νικολόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους, τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την όλη οργάνωση και ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον κ. Παναγιώτη Κωλέτση για την προσφορά του, λέγοντας: «Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε, ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, τα παιδιά μας! Αναμφισβήτητα μας συγκινήσατε όλους…». Ευχαριστεί ακόμη το μουσικό του σχολείου Χρήστο Θεοδωρόπουλο για τη διασκέδαση με τα τραγούδια του, τον Κώστα Παπαδόπουλο από τα παιδιά του Ε.ΚΑ.ΜΕ. που τον συνόδευε αλλά και τους Άκη Αλεξανδρόπουλο και Γιάννη Σαλαμούρα για το χορό τους… Τέλος ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη Μιχάλη Ασημακόπουλο για την εξυπηρέτηση αλλά και το καλό φαγητό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr