background img
banner
banner

Εμπορικός: ‘‘Κύριε δήμαρχε ενεργήστε υπεύθυνα’’

Εντωμεταξύ με επιστολή του προς τον δήμαρχο Αιγιάλειας Θανάση Παναγόπουλο, ο Εμπορικός Σύλλογος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, για τις επιχειρήσεις και ζητά την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε, την δυσαρέσκεια για την σημερινή εικόνα της Πόλης του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής της Αιγιαλείας και την κραυγή αγωνίας για τις επόμενες ημέρες ενόψει των αφίξεων τουριστών – επισκεπτών που ήδη έχουν ξεκινήσει στην Αιγιάλεια και τους οποίους ‘’διώχνει’’ η παρούσα τραγική κατάσταση, αφού οι εικόνες με τα απέραντα βουνά απορριμμάτων, αλλά και η έντονη δυσοσμία ακόμα και σε τουριστικούς προορισμούς της Αιγιαλείας, είναι ανυπόφορη.

Με γνώμονα την ανάπτυξη θα θέλαμε να σας ζητήσουμε την άμεση παρέμβαση σας, για την αποκομιδή των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στο κέντρο της πόλης μας, πολύ περισσότερο μπροστά από πολλές επιχειρήσεις με τους συναδέλφους να φτάνουν στα όριά τους αφού τα πεζοδρόμια στα συγκεκριμένα σημεία είναι απροσπέλαστα από τα βουνά των απορριμμάτων, και τους καταναλωτές να αποφεύγουν την παραμονή τους στην αγορά.

Εκτός της άσχημης εικόνας που παρουσιάζει η Αιγιάλεια, σας γνωρίζουμε ότι η παρούσα τραγική κατάσταση, ειδικά με τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, θα οδηγήσει εάν δεν αποκατασταθεί πλήρως και άμεσα, σε εμφάνιση λοιμωδών καταστάσεων, επιδημίας, μεταδιδόμενων με διάφορους τρόπους (εμφάνιση τρωκτικών, κατσαρίδων, κουνουπιών κλπ), με αποτελέσματα επικίνδυνα για τη ζωή και την υγεία των συμπολιτών μας αλλά και των επισκεπτών-τουριστών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι είστε Δήμαρχος της Αιγιαλείας για ακόμα δυόμιση μήνες και σας καλούμε, τόσο εσείς προσωπικά όσο και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, να ενεργήσετε άμεσα ώστε να απομακρυνθούν όλες αυτές οι υγειονομικές βόμβες από το κέντρο της Πόλης μας αλλά και από κάθε γωνιά της Αιγιαλείας. Ο τζίρος των καταστημάτων είναι ήδη πεσμένος από τις επιπτώσεις της πολυετούς οικονομικής κρίσης, η φορολογική επιδρομή στις επιχειρήσεις είναι συνεχής και οι ενέργειές σας για την αποκομιδή απορριμμάτων πέφτουν συνεχώς στο κενό καταστρέφοντας την καλοκαιρινή σαιζόν που εναγωνίως περιμένουν οι συνάδελφοι για να τονώσουν τον τζίρο τους και να δουλέψουν ομαλά όλες οι εμπορικές αγορές της Αιγιαλείας. Δυστυχώς κύριε Δήμαρχε οι ενέργειές σας για τα σκουπίδια καταστρέφουν τις επιχειρήσεις, καταστρέφουν τις εμπορικές αγορές σε όλες τις περιοχές της Αιγιαλείας, καταστρέφουν την τουριστική κίνηση της Αιγιαλείας. Κύριε Δήμαρχε, η τραγική κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, φτάνει πια, ενεργήστε Υπεύθυνα και μην παίζετε κορώνα γράμματα την Δημόσια Υγεία και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος Μαρία Χρονοπούλου
Η Γεν. Γραμματέας Αρχοντούλα Παναγοπούλου


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr