background img
banner
banner

Τη Δευτέρα η ετήσια γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου

ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

Η ετήσια γιορτή του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 17 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) και ώρα 9.20π.μ. Θα τελεστεί Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας στον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου στη οποία θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.
Μετά το τέλος της δοξολογίας ο πρόεδρος και το Δ.Σ. θα δεχθούν τους καλεσμένους τους για καφέ – γλυκό στο cafe Πύργος, στα Υψηλά Αλώνια.

Υπόμνημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εντωμεταξύ Με αφορμή την επίσκεψη στο Αίγιο, του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πρόεδρος Μαρία Χρονοπούλου, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Ντερντές και η Γ. Γραμματέας Αρχοντούλα Παναγοπούλου, συναντήθηκαν μαζί του στα Ψηλά Αλώνια και του παρέδωσαν σχετικό Υπόμνημα με τις θέσεις, προτάσεις, ανησυχίες και προβλήματα , που αντιμετωπίζει ο κλάδος του εμπορίου και τουζήτησαν να δεσμευθεί για την βοήθειά του ειδικά στην Αιγιάλεια.
Το υπόμνημα αναφέρει θέματα που αφορούν: Α.Τ.Ε.Ι ΑΓΙΟΥ- Παραμονή και Αναβάθμιση των ήδη υπαρχουσών σχολών, Πυρόπληκτα δάνεια, Ασφαλιστικό – Οφειλές ΕΦΚΑ, «Κόκκινα Δάνεια», ΔΕΗ – Ρύθμιση Ληξιπρόθεσμων Οφειλών, ΕΝΦΙΑ μηδενικό για τα επαγγελματικά ακίνητα, Συντάξεις χηρείας, Συνταξιοδοτικό πρώην ΟΑΕΕ, Ρύθμιση 120 δόσεων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr