background img
banner
banner

Έκλεισε στον Ψαθόπυργο ο Φίλιππας

Στον όμιλο Αιγίου θα πλαισιωθεί η Αναγέννηση Ψαθοπύργου σύμφωνα με την τήρηση των γεωγραφικών κριτηρίων και οι διοικούντες βάζουν από νωρίς ψηλά τον …πήχη.
Επέλεξαν έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, όπως είναι ο Βασίλης Φίλιππας, με τον οποίο είχαν σημειώσει πρόπερσι την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία και το ίδιο θα διεκδικήσουν την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στην χθεσινή συνάντηση Διοίκησης και υποψήφιου προπονητή, περισσότερο διαδικαστικά αποδείχθηκαν τα θέματα της συζήτησης, αφού οι δυο πλευρές επέδειξαν κοινή φιλοσοφία στους στόχους της Αναγέννησης.

Για τη νέα του συνεργασία ο Βασίλης Φίλιππας δηλώνει: «Όπως χάθηκε πέρυσι η κατηγορία για τον Ψαθόπυργο, που από την Α΄ βρέθηκε στην Β΄ κατηγορία, αισιοδοξούμε ότι έτσι θα ξανακερδιστεί. Η ομάδα έχει βάθος, έχουν μπει προοπτικές διετίας και μια ενίσχυση από έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχοντας σαν θετικό την παραμονή του περυσινού έμψυχου υλικού στο 50%. Γενικά η Αναγέννηση Ψαθοπύργου δυναμώνει και «οπλίζεται» παντού, για να επιστρέψει στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr