background img
banner
banner

Πρώτος όλων ο Γιοβάς

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 1.000 ΨΗΦΟΥΣ

Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου, για τους περισσότερους συμβούλους που συμμετείχαν στα δημοτικά ψηφοδέλτια με μεγάλη πιθανότητα νίκης, ο στόχος ήταν 1.000 ψήφοι.

Το άκουγες στα πηγαδάκια και ήταν κοινή αίσθηση ότι για να είναι εξασφαλισμένη η εκλογή, θα έπρεπε να πιαστεί ή να πλησιαστεί ο στόχος αυτός.
Στην πραγματικότητα όμως, όπως αποκαλύφθηκε, όταν η σταυροδοσία δόθηκε στη δημοσιότητα, το κατώφλι του Δημοτικού Συμβουλιου Αιγιάλειας, πέρασαν υποψήφιοι με πολύ λιγότερους σταυρούς, λόγω των εδρών που κέρδισε ο συνδυασμός στην περιοχή τους.

Παράδειγμα, η Δημοτική Ενότητα Ακράτας, όπου εκλέχθηκαν σύμβουλοι ο Γιώργος Γιοβάς (Αιγιάλεια Αύριο) με 1300 σταυρούς και η Μαρία Καρρά (Ποιοτική Αιγιάλεια) με 234 σταυρούς.
Στον Γιοβά, το Πρωτοδικείο έδωσε 1260 σταυρούς, αλλά ο επανεκλεγμένος σύμβουλος, ανακάλυψε ότι είχαν ξεχάσει να του προσθέσουν 40 ψήφους από ορεινή κοινότητα της περιοχής. Ο Γιώργος Γιοβάς λοιπόν, ήρθε πρώτος όλων σε σταυρούς και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Περικλής Παπαγιαννακόπουλος από τον ίδιο συνδυασμό (Αιγιάλεια Αύριο) με 1291 ψήφους, στη Δ.Ε. Αιγίου. Τρίτος κατά σειρά που ξεπέρασε τις 1000 ψήφους, είναι ο Δημήτρης Μπούνιας (Αιγιάλεια Αύριο) στη Δ.Ε. Αιγίου, με 1122 σταυρούς.
Ακολουθεί ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος από το συνδυασμό “Αιγιάλεια Τώρα” στη Δ.Ε. Συμπολιτείας με 1075 σταυρούς. Πέμπτος σε ψήφους, απ’ όλους τους συνδυασμούς, ο Βασίλης Θ Χριστόπουλος με 1063 στη Δ.Ε. Αιγίου και το συνδυασμό “Αιγιάλεια Αύριο”.

Τελευταίος που “πάτησε” τις 1000 ψήφους, 1049 για την ακρίβεια, είναι πάλι από το συνδυασμό “Αιγιάλεια Αύριο” του Χρήστου Γούτου”, ο Μιχάλης Κυριακόπουλος από τη Δ.Ε. Συμπολιτείας.

Την πρώτη δεκάδα σε ψήφους, συμπληρώνουν με λιγότερες από 1000 ψήφους οι: Δημήτρης Καλαμίδας 977 από συνδυασμό “Αιγιάλεια Τώρα” στη Δ.Ε. Συμπολιτείας, Βασίλης Γ. Χριστόπουλος από τον ίδιο συνδυασμό με 976 από τη Δ.Ε. Διακοπτού, Τάκης Τσερεντζούλιας από το συνδυασμό “Αιγιάλεια Αύριο” με 930 στη Δ.Ε. Αιγίου και ο Παναγιώτης Μαρινόπουλος από την “Ποιοτική Αιγιάλεια” με 920 σταυρούς στη Δ.Ε. Διακοπτού.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr