background img
banner
banner

Μήνυμα νίκης του Γιώργου Κουτρουμάνη σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Κάτω Αχαϊα

Η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο πολιτιστικό κέντρο της Κάτω Αχαΐας «Μελίνα Μερκούρη» με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος ξεκίνησε από εκεί τις προεκλογικές του ομιλίες, ήταν μια συγκέντρωση διαφορετική από κάθε άλλη που έχει πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.

Συγκλονιστική από άποψη συμμετοχής καθώς ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, έντονα συγκινησιακή και ανθρωποκεντρική, μακριά από τις συνήθεις «ξύλινες» πολιτικές εκδηλώσεις, η συγκέντρωση του κ. Γ. Κουτρουμάνη ήταν ένας συνδυασμός ανάλυσης του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, επικέντρωσης στα θέματα που «καίνε» τη Δυτική Αχαΐα και προσωπικών αναφορών του ομιλητή με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο.

«Είμαι ένας από εσάς» επεσήμανε ο κ. Γ. Κουτρουμάνης στην ομιλία του, υπενθυμίζοντας ότι προέρχεται από αγροτική οικογένεια κι εν μέρει παρέμεινε αγρότης, εφόσον αν και ασκεί το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή, ουδέποτε εγκατέλειψε την καλλιέργεια της γης.

Και είναι αυτός ο λόγος που ξεκίνησε τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του από την Κάτω Αχαϊα, εκεί που «χτυπά» η καρδιά της αχαϊκής αγροτικής οικονομίας με την παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας.

Καταχειροκροτούμενος συχνά από το πλήθος που κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης και συνωστιζόταν ακόμη κι έξω απ’ αυτόν, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα οικονομίας κι εν προκειμένω των αγροτών, που στοχεύει μεταξύ άλλων στη μείωση του κόστους της αγροτικής παραγωγής και στον επαρκή ποιοτικό έλεγχο των αγροτικών προϊόντων προκειμένου τα εισαγόμενα να μην λανσάρονται στην αγορά σαν ελληνικά.

Εξάλλου, εκτενείς ήταν οι αναφορές του κ. Γ. Κουτρουμάνη και στα ανοικτά ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αχαϊα, ιδίως στο έργο του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, την ολοκλήρωση του οποίου περιμένει με ανυπομονησία η ευρύτερη περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ύδρευση της, καθώς και στον νέο οδικό άξονα Πατρών – Πύργου, που συνεχίζει να καρκινοβατεί λόγω των γνωστών παλινωδιών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυπηρέτηση του «εκλεκτού» της Χρήστου Καλογρίτσα, η εταιρεία του οποίου κηρύχθηκε πρόσφατα έκπτωτη από το έργο.
«Νέα Δημοκρατία σημαίνει Ισχυρή Ανάπτυξη – Αυτοδύναμη Ελλάδα, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» κατέληξε ο κ. Γ. Κουτρουμάνης, με τους συγκεντρωμένους να τον αποθεώνουν και να στέλνουν με τον πλέον εμφατικό το δικό τους μήνυμα και για τη δική του, προσωπική, νίκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr