background img
banner
banner

Επισκέψεις του Γιώργου Κουτρουμάνη στις Εφορίες και στο ΣΔΟΕ

Σε οικείους για τον ίδιο χώρους βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του, καθώς επισκέφθηκε διαδοχικά την Α΄ ΔΟΥ, την Γ΄ΔΟΥ και το ΣΔΟΕ. Αναλυτικότερα, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης μετέβη αρχικά στην Α΄ ΔΟΥ, όπου έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον διευθυντή της κ. Κώστα Παπαθανασόπουλο και τον υποδιευθυντή της κ. Θανάση Παυλόπουλο, με τους οποίους γνωρίζεται επί μακρόν λόγω της συνεργασίας που έχει κατά καιρούς μαζί τους λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης του ως Ορκωτού Ελεγκτή και της θεσμικής ιδιότητας του ως προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Ακολούθως, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης μετέβη στην Γ΄ ΔΟΥ και στο ΣΔΟΕ, όπου συναντήθηκε με τον τέως Πρόεδρο του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Eργαζομένων Eφοριακών, κ. Θεοφάνη Μπαρμπαρίτσα. Στις επαφές που είχε με τους προαναφερθέντες και το προσωπικό των υπηρεσιών, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης ενημερώθηκε επισταμένως για τα προβλήματα που αυτές αντιμετωπίζουν, ενώ από την πλευρά του εστίασε τις επισημάνσεις του στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, που συνιστά προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας, με την περαιτέρω προώθηση εκτός άλλων και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Παράλληλα, έδωσε έμφαση στους κεντρικούς άξονες της οικονομικής πολιτικής που θα ασκήσει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση, μειώνοντας τη φορολογία για τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις, τονίζοντας επίσης ότι η εφαρμογή ουσιαστικών ρυθμίσεων για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών πολιτών και επιχειρήσεων είναι αναγκαία προϋπόθεση, τόσο για την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας όσο και για τη διευκόλυνση του έργου των οικονομικών υπηρεσιών.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr