background img
banner
banner

Διακρίσεις και συγχαρητήρια από τον πρόεδρο Δημήτρη Μαρινόπουλο

Με 5μελή αποστολή συμμετείχε η χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης ( WORLD CHAMPIONSHIPS) που έγινε στη ΒΑΡΣΟΒΙΑ στις 8 Ιουνίου. Ο Σάκης Καραμάνος κατέλαβε την 4η θέση, ο Γιώργος Χελιδόνας την 5η, ενώ σε υψηλές θέσεις ήταν και οι υπόλοιποι αθλητές. Ο Αιγιώτης πρόεδρος της NAC HELLAS , Δημήτρης Μαρινόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή, τονίζοντας: “Συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή μας! Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαίες διακρίσεις. ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ 4η θέση ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΙΔΟΝΑΣ, 5η θέση. Είναι νίκη μόνο που φτάσατε μέχρι εκεί! Σας ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να είμαι μαζί σας λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Ευχαριστώ τον Βασίλη Μοϊντίνη, μέλος του συμβουλίου μας για την πολύτιμη βοήθεια του. Ευχαριστώ θερμά τον πρώην πρόεδρο Sofoklis Taylor για την πολύτιμη, όπως πάντα προσφορά του, που είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή της προεδρίας μου. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές για την τιμή. Θα ήθελα να σημειώσω πως είμαστε αθλητές με ιδανικά και αξίες, πιστεύουμε ακόμα στην πατρίδα μας και όλοι μας δίνουμε το 100% όταν είμαστε εκεί, στο να την εκπροσωπήσουμε”.

Άξια αναφοράς είναι επίσης και η διάκριση του Δημήτρη Μαρινόπουλου, ως διεθνή κριτή. Κατέλαβε τη 4η θέση (σε πολύ κοντινή απόσταση από τους πρώτους) σε ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα σε 35 προέδρους άλλων χωρών. Μία σπουδαία, τιμητική διάκριση τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη χώρα μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr