background img
banner
banner

Με απόλυτη επιτυχία η θεατρική παράσταση των «Μονολόγων» στο Μαυρίκι

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ Η ΣΥΝΤΑΞΗ»

Ο Σύλλογος Μαυρικίου Αιγιάλειας, σταθερός στην αποστολή του ως παράγοντας πολιτισμού, πραγματοποίησε την Παρασκευή στο όμορφο περιβάλλον του προαυλίου του σχολείου Μαυρικίου και παρουσία εκατό περίπου θεατών, το πρώτο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού για την Αιγιάλεια.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε στο χωριό το θεατρικό έργο της Μαρίας Κίτρα «Της μάνας σου η σύνταξη», από τη θεατρική αιγιώτικη ομάδα «Μονόλογοι». Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ΄΄οι συγχωριανοί μας απόλαυσαν μια σπαρταριστή κωμωδία με πολύ γέλιο καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Μετά την παράσταση παρατέθηκε από το σύλλογο δείπνο σε όλους του συντελεστές, μέσα σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας ενθουσιασμένα από την ανταπόκριση του κόσμου και από τη φιλοξενία, μας έδωσαν την υπόσχεση ότι ευχαρίστως θα παρουσιάσουν και το επόμενο έργο τους στο χωριό μας΄΄.

Όποιοι δεν μπόρεσαν να δουν το έργο, μπορούν να το απολαύσουν την Τρίτη, 2 Ιουλίου στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς» (παλιό νοσοκομείο), με ελεύθερη είσοδο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr