background img
banner
banner

Η σταφίδα κερδίζει και την Ασία

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η Π.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ – ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΣΕ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Άκρως επιτυχημένη και στοχευμένη κρίνεται η συμμετοχή της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών στην διεθνή έκθεση «TAIPEI FOOD SHOW 2019» που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊβάν, από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου.

Συνεχίζοντας τον εξαγωγικό προσανατολισμό της κορυφαίας συνεταιριστικής εταιρείας, οι άνθρωποί της ενισχύουν την συνεργασία με στις πρόσφορες αγορές της Ασίας, εκεί όπου η μαύρη κορινθιακή σταφίδα αποκτά το δικό της φανατικό κοινό! Η FOOD TAIPEI είναι η πιο γνωστή έκθεση στην Ταϊβάν, με το ένα τρίτο της έκθεσης να καταλαμβάνεται από διεθνείς εταιρείες. Μέσα από την έκθεση παρουσιάστηκε η διαφορετική κουλτούρα τροφίμων ανά χώρα και περιοχή. Η Π.Ε.Σ. ήταν παρούσα σε αυτό το διεθνές σημαντικό επιχειρηματικό «ραντεβού», που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Taipei Nangang Hall 1 και στο TWTC Hall 1. Φέτος η έκθεση ξεπέρασε το εξαιρετικό ρεκόρ των 1.628 εκθετών και χιλιάδων επισκεπτών, αποτελώντας η ίδια μία ξεχωριστή ευκαιρία προβολής, καθώς και εμπορικών συνομιλιών.

Σταυρόπουλος: Η διεθνής αγορά είναι το μόνο αντίδοτο στην κρίση

Επικεφαλής της αποστολής της Παναιγιαλείου Ενώσεως ήταν ο γενικός διευθυντής της Μίλτος Σταυρόπουλος ο οποίος εξήγησε τον προσανατολισμό της εταιρείας, λέγοντας: ΄΄Οι εξαγωγές είναι αυτές που μας έχουν φέρει σε ηγετική θέση, τις οποίες και υπερδιπλασιάσαμε. Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι η διεθνής αγορά είναι το μόνο αντίδοτο στην κρίση. Αυτό μας βοήθησε να δώσουμε μία πολύ καλή μέση τιμή στην σταφίδα καθώς και υψηλή τιμή εκκαθάρισης προς όφελος των παραγωγών μας και της τοπικής οικονομίας. Οι εξαγωγές άλλωστε μας βοήθησαν στο να εξασφαλίσουμε και πολύ καλά αποτελέσματα στον ισολογισμό μας που θα δημοσιευθεί το επόμενο διάστημα, αποτέλεσμα της επιτυχημένης πολιτικής εξωστρέφειας της εταιρείας μας΄΄. Και πρόσθεσε: ΄΄Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον εξαγωγικό μας προσανατολισμό, ενισχύουμε το υπάρχον δίκτυο πωλήσεων ενώ κατακτούμε κι άλλες αγορές όπως είναι η Κίνα, η Ιαπωνία κ.ά.΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr