background img
banner
banner

Τσιμέντο σε κοινοτικούς δρόμους στην Τράπεζα

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΨΗ – ΣΤΟΧΟΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΤΟΙ

Ένα αίτημα ντόπιων και παραθεριστών της όμορφης κοινότητας Τράπεζας ικανοποιήθηκε πριν δύο μέρες. Πρόκειται για την τσιμεντόστρωση δύο δρόμων εντός του χωριού, έργο που αφενός βελτίωσε την εικόνα και αφετέρου διευκόλυνε τη διέλευση και την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών.

Να σημειωθεί ότι σκοπός είναι σταδιακά να τσιμεντοστρωθούν όλοι οι κύριοι δρόμοι της πανέμορφης αυτής τοποθεσίας, ώστε να γίνει πιο προσβάσιμο κάθε σημείο της. Αναφορικά με την προχθεσινή ασφαλτόστρωση, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξανθή Παπακανέλλου, είπε στo “protionline.gr”: ΄΄Και οι δύο δρόμοι στους οποίους έπεσε τσιμέντο είναι εντός του σχεδίου πόλεως της Κοινότητας μας. Ο ένας έγινε εξ ολοκλήρου καθώς δεν είχε πέσει καθόλου άσφαλτος και ο άλλος τσιμεντοοστρώθηκε κατά ένα τμήμα του που είχε μείνει σε εκκρεμότητα από προηγούμενη εργολαβία πριν από δύο περίπου χρόνια. Είναι δρόμοι μέσα στο χωριό και ιδιαίτερα για τον ένα, ήταν πάγιο και χρόνια αίτημα ντόπιων και κυρίως παραθεριστών να αποκατασταθεί΄΄.

Ευχαριστίες προς τον Δημ. Φιλιππάτο

Παράλληλα, η κ. Παπακανέλλου, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Φιλιππάτο για τη συμβολή του στο έργο, λέγοντας: ΄΄Μετά την ολοκληρωση της τσιμεντόστρωσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Διακοπτού και Τεχνικών Έργων του Δήμου Αιγιαλείας Δημήτρη Φιλιππάτο αλλά και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγιαλείας, το Τμήμα Οδοποιίας, για την ανταπόκρισή τους και την καθοριστική βοήθειά τους σε αυτή την κατεύθυνση. Ο κ. Φιλιππάτος, στη μακρόχρονη πορεία του και ενασχόληση του με τα κοινά, από όποιο μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποδεικνύει καθημερινά την αγάπη του για τον τόπο μας. Να είναι πάντα καλά και πάντα μάχιμος!΄΄.Τέλος, η πρόεδρος της Τράπεζας, επισήμανε πως σκοπός είναι η τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση και όποιων άλλων δρόμων πλήρως διανοιγμένων στο χωριό αναβαθμίζοντας την εικόνα του και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr