background img
banner
banner

Μια “Τρελή Ολυμπιάδα” 700 ατόμων! | ΦΩΤΟ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ήταν μία… τρέλα που ξεκίνησε πριν από 19 χρόνια με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής, εξελίχθηκε, αγαπήθηκε, σταμάτησε, αναβίωσε για να έρθει η στιγμή να… απογειωθεί  το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Πρόκειται για την «Τρελή Ολυμπιάδα» που διοργανώθηκε και φέτος από την Ένωση Συλλόγων Γονέων, το ΝΠΔΔ του Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία του δήμου Αιγιαλείας και οι γυμναστές των σχολείων. Στη φετινή… τρέλα συμμετείχαν περί τους 700 μαθητές παραδίδοντας… μαθήματα αθλητικού πνεύματος και ευγενούς άμιλλας.

Στις 7.00 το απόγευμα το Δημοτικό Στάδιο ήταν ήδη γεμάτο από κόσμο. Η μεγάλη κερκίδα γέμισε ασφυκτικά από γονείς, φίλους των παιδιών, αλλά και φίλους του αθλητισμού που πήγαν να χειροκροτήσουν τους μικρούς «αθλητές», δίνοντάς τους ένα έναν λόγο παραπάνω για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στη ζωή τους, είτε εντός αθλητικών χώρων είτε εκτός… Τα σχολεία παρέλασαν μπροστά στους θεατές με πολυάριθμες ομάδες και ήταν τα εξής: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 9ο, 10ο Δημοτικό, Δημοτικό Σχολείο Ελίκης, Καμαρών, Κουλούρας, Ροδοδάφνης, Σελιανιτίκων, Τέμενης και Διακοπτού. Στη συνέχεια άρχισαν τα αγωνίσματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι αργά με τους μαθητές να δίνουν… τον καλύτερο εαυτό τους και να διακρίνονται για τη φυσική τους κατάσταση, το κέφι και τη χαρά τους!

 

Εκτός από τον πρόεδρο Μένιο Κουτρόπουλο που απηύθυνε χαιρετισμό και το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, παρέστησαν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Δημήτρης Μπούνιας και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του δήμου Περικλής Παπαγιαννακόπουλος.

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στα σχολεία που συμμετείχαν και όλοι μαζί έδωσαν άτυπη υπόσχεση για μία ακόμη ενθουσιώδη γιορτή του χρόνου!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr