background img
banner
banner

“Η όμορφη, αυθεντική, ερασιτεχνική πλευρά του μπάσκετ’’

Τα πλει οφ της Γ1 ΕΣΚΑ-Η ολοκληρώθηκαν με τον Αστέρα Τέμενης να καταλαμβάνει τελικά την 4η θέση και να περιμένει τυχόν ανακατατάξεις στις παραπάνω κατηγορίες για να ανέβει στη Β΄ ΕΣΚΑ-Η. Με αφορμή τη λήξη της σεζόν, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Ζίζηλας προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλα τα παιδιά του Αστέρα Τεμενης b.c., που μου έδωσαν την ευκαιρία να δω την όμορφη, αυθεντική, ερασιτεχνική πλευρά του αθλήματος και να μου θυμίσουν πως πάντα και παντού υπάρχουν αξίες και αρχές… Συγχαρητήρια σε όλους σας, κατακτήσαμε την 1η θέση στα play-off,με ρεκόρ 7 νίκες και 1 ήττα, αλλά πάνω απ´ολα κερδίσαμε τον αυτοσεβασμό και τη δύναμη για να συνεχίσουμε ν´αγωνιζομαστε στη ζωή μας…
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο πρόεδρο της ομάδας, κ. Γιώργο Χρηστίδη, που ονειρεύτηκε και έκανε πραγματικότητα την ύπαρξη του οργανισμού, σε δύσκολες εποχές και με πολλές ομάδες μπάσκετ στον Δήμο Αιγιαλείας. Τον ευχαριστώ και προσωπικά, διότι σπανίζει στην εποχή μας η συνέπεια και η αξιοπρέπεια-στήριξη που επέδειξε στο πρόσωπό μου..
Τέλος, να ευχαριστήσω και τον κ. Καρούτζο Θόδωρο, πρόεδρο και δ/ντα σύμβουλο του ομίλου Affidea, που με την παρουσία του και τη στήριξη του, κάνει την ομάδα πιο δυνατή και της δίνει κίνητρο να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο εξερευνώντας τα όριά της…”


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr