background img
banner
banner

Έγκριση όρων διαγωνισμών και αγοράς οικοπέδου πλησίον του Σ.Μ.Α. Τέμενης

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ούτε ένα ούτε δύο… εικοσιτέσσερα θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αιγιαλείας που θα έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Περικλή Παπαγιαννακόπουλου, στις 2.00 το μεσημέρι στο γραφείο δημάρχου.

Εκτός των υπηρεσιακού χαρακτήρα θεμάτων, ξεχωρίζουν η έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας του έργου: «Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Αιγίου» Δήμου Αιγιαλείας, η έγκριση Πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού – Ελέγχου Δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου – του έργου: «Επισκευή, συντήρηση Σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων του Δήμου Αιγιαλείας», η έγκριση Πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού – Ελέγχου Δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου – του έργου: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Ακράτας» Δήμου Αιγιαλείας», καθώς και η έγκριση προμηθειών σάκων απορριμμάτων, τροφίμων για τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ και τα συσσίτια σε άπορους μαθητές της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης και για τα γεύματα αγάπης του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2019», για εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα, για την «προμήθεια ασφαλτομίγματος» για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου και οικοδομικών υλικών» για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας».

Ακόμη θα γίνει καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού Διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή και λειτουργία κέντρου διημέρευσης – ημερήσιας φροντίδας και στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με ειδικές ανάγκες», έγκριση αποφάσεως Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «Επείγουσες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από φυσικές καταστροφές» για την προσωρινή αποκατάσταση βατότητας και άρση επικινδυνότητας στις παρακάτω θέσεις: Τ.Κ. Δαφνών: «Κουμαρά», «Αγία Μαρίνα», «Βαρόλι» & «Μελιγκάρι». Τ.Κ. Κουνιινάς: «Παλιό χωριό», «Πελεκίστρα», «Πετροβούνι» & «Γαυρινόλακα Γουδί», λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010, έγκριση αποφάσεως Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «Επείγουσες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από φυσικές καταστροφές» για την προσωρινή αποκατάσταση βατότητας και άρση επικινδυνότητας στις Δημοτικές οδούς στη θέση «Λειβάδι» και στην θέση «Ραφτέικα» της Τ.Κ. Άνω Διακοπτού Δήμου Αιγιαλείας λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010, έγκριση αποφάσεων Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση εργασιών για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010 και έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας για την αγορά κατάλληλου ακινήτου στη θέση «Νησί» της Τ.Κ. Τέμενης Δήμου Αιγιαλείας, πλησίον Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) για την εύρυθμη λειτουργεία των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας.

Τέλος, θα γίνει κατάρτιση σχεδίου 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2019, έγκριση απόδοσης λογαριασμού πάγιας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας κ.ά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr