background img
banner
banner

Ένα καλοκαίρι γεμάτο… χορό!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ OMIΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Συνεχίζοντας την έντονη δραστηριότητά του ο Χορευτικός Όμιλος το Σάββατο 20 Ιουλίου στο πανηγύρι του Άη Λιά που έγινε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στην κοινότητα Κούμαρη Αιγιαλείας, έστειλε ομάδα νεαρών νησιωτών για να διασκεδάσουν στην έναρξη της εκδήλωσης τους πολυπληθείς θεατές. Με χορούς των Ελληνικών νησιών του Αιγαίου ξεσήκωσαν τους θεατές καταχειροκροτούμενοι.

Όμως συνεχίζοντας τις παραστάσεις ο Όμιλος την Κυριακή στις 28 Ιουλίου θα παρουσιάσει χορούς Μετσόβου στο συναπάντημα χορευτικών συγκροτημάτων Αιγιαλείας που γίνεται υπό την αιγίδα της ΔΗΚΕΠΑ στα Ψηλαλώνια Αιγίου με ώρα έναρξης την 21.00. Θα χορέψουν παλαιοί χορευτές του Χορευτικού. Στις 6 Αυγούστου θα μεταβούν στο Πυργάκι και θα παρουσιάσουν πρόγραμμα οι ενήλικες της Δευτέρας και οι νεαροί των χορών του Ποντιακού Ελληνισμού. Την επομένη του εορτασμού και της αργίας της 15ης Αυγούστου (στις 16/8/2019) θα δώσουν παράσταση στην κοινότητα Παρασκευής οι Χορευτές των Στεριανών χορών και οι ενήλικες της Δευτέρας.

Στις 28/8/2019 παράσταση 2 ή 3 τμημάτων στο ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου. Στις 30/8/2019 στην λήξη των ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΩΝ πολλοί χορευτές του Ομίλου με ζωντανή ορχήστρα θα συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή της Αιγιάλειας. Στις 5/9/2019 πάλι στο φιλόξενο χώρο του Παραθεριστικού Κέντρου του ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου, δύο τμήματα θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση εκεί. Στις 10-30/9/2019 αρχίζουν οι εγγραφές νέων στα τμήματα του Ομίλου με δύο τμήματα Αρχαρίων που θα συναντώνται το ένα κάθε Τρίτη 19.00-21.00 και το άλλο κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα. Επίσης την Πέμπτη από 21.05- 20.35 νέο τμήμα Αρχαρίων ενηλίκων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr