background img
banner
banner

Ανακοινώνονται την Παρασκευή τα προσωρινά αποτελέσματα

ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ 2019-2020 «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

Από το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Αιγιαλείας έγινε γνωστό ότι τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος ΕΣΠΑ 2019-2020 «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ανακοινώνονται στις 12 Ιουλίου, ενώ ως η ημερομηνίες ηλεκτρονικής υποβολής ενστάσεων έχουν οριστεί από τις 13.07.2019 έως 17.07.2019 και μέχρι τις 24:00.

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών και επί των Πινάκων Απορριφθέντων μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Οι αιτούντες θα εισάγουν στην εφαρμογή της Ε.Ε.Τ.Α.Α. το ΑΦΜ τους και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης και θα υποβάλλουν το «Έντυπο Ένστασης» με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν στις 21 Ιουλίου.

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το προσωρινό και οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: www.eetaa.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους δομές του Νομικού Προσώπου και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου τηλ. 26910-26694 και ώρες 09.00 – 13.00.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr