background img
banner
banner

«Γκέτο» νεαρών με… άγριες διαθέσεις η πλατεία Κουλούρας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤO “PROTIONLINE.GR”

Το… μένος τους σε οτιδήποτε βρουν μπροστά τους βγάζουν νεαροί που κάθε απόγευμα συγκεντρώνονται από διάφορες περιοχές στην πλατεία της Κουλούρας και γύρω από τον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, έχοντας προκαλέσει ζημιές σε παγκάκια, κάδους, απορριμμάτων, πλάκες, παρτέρια, λάμπες και τζάμια της εκκλησίας…

Το γεγονός κατήγγειλαν στo “protionline.gr” κάτοικοι της περιοχής, τονίζοντας πως κάθε απόγευμα, άτομα νεαρής ηλικίας μεταξύ των οποίων και παιδιά που, απ’ όσο γνωρίζουν, διαμένουν σε άλλες συνοικίες όπως Μεσσηνέζη, Ράχη και Σελινούντα, συγκεντρώνονται στην πλατεία τους, μη αφήνοντας άλλους πολίτες να απολαύσουν τη βόλτα τους στο σημείο. Εκεί φωνάζουν, βρίζουν, τσακώνονται μεταξύ τους, ενώ – σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων – ασκούν βία ο ένας στον άλλο.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε μητέρα στo “protionline.gr”, ΄΄επιδεικνύουν με προκλητικό τρόπο ανάρμοστη συμπεριφορά, καθιστώντας την πλατεία «δική τους» και μη αφήνοντας παππούδες και μικρά παιδιά να χαλαρώσουν στο σημείο΄΄.

Είναι χαρακτηριστικό ότι επιτέθηκαν φραστικά στον νεωκόρο της εκκλησίας όταν τους έκανε παρατήρηση για τα σπασμένα τζάμια, με τους κατοίκους να έχουν καταγγείλει το γεγονός και στην Αστυνομία, χωρίς όμως – όπως ανέφεραν – ανταπόκριση. Πληροφορίες τους πάντως, θέλουν την Αστυνομία να γνωρίζει τα γεγονότα και να έχει προβεί σε συστάσεις σε έναν από τους νεαρούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία τους είναι έφηβοι που καταφθάνουν στο σημείο είτε με ποδήλατα είτε πεζοί, η συμπεριφορά τους, όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων, μόνο εφήβους δεν θυμίζει. Από πλευράς κοινότητας έχουν αποκατασταθεί πολλές φορές παγκάκια, λάμπες κ.λπ. ωστόσο το πρόβλημα παραμένει, με τους νεαρούς να μην… λογαριάζουν τίποτα στο πέρασμά τους…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr