background img
banner
banner

Διακρίσεις του “Αθηνόδωρου”

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο “Αθηνόδωρος” έβαλε τη “σφραγίδα” του φέτος και στο μεγαλύτερο εγχώριο πρωτάθλημα στίβου, το διήμερο 28 και 29/7 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα. Συγκεκριμένα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών αγωνίστηκαν 4 αθλητές. Ο Κωνσταντίνος Ιατρόπουλος, ο Μιχαήλ Καίπης, ο Ηλίας Καραμπούλας και ο Γιώργος Ιατρόπουλος.

Θυμίζουμε, ότι μέσα στο 2019 έχει κατακτήσει πανελλήνια καταξίωση στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες κερδίζοντας 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα, καθώς και 3ο βαλκανικό με τη Μαρίνα Γιαννάδη.

Η μεγαλύτερη διάκριση

Ο Κώστας Ιατρόπουλος (φωτ.) πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση, με την είσοδό του στους έξι κορυφαίους αθλητές της χώρας στα 3000μ με φυσικά εμπόδια! Δεν επαναπαύθηκε στο χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του, ένα μήνα πριν στη Λάρισα στο ίδιο αγώνισμα (9,22,04), αλλά έδειξε σταθερότητα στις πολύ καλές επιδόσεις (9,26,91), τερματίζοντας στην 6η θέση και συγχρόνως 2ος μεταξύ των αθλητών της ηλιακής του κατηγορίας! Αξίζει να σημειωθεί ότι 12 ώρες μετά έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στα 800μ με επίδοση 1,58,60 χωρίς να έχει κάνει καθόλου ειδική προπόνηση για το αγώνισμα αυτό καθ όλη τη χρονιά!

Ο Μιχαήλ Καϊπης έχοντας κατακτήσει φέτος το χρυσό μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία του, πήρε την 7η θέση στο ύψος με επίδοση 1.92, (ατομικό ρεκόρ 1.98 από πέρυσι), παρότι η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερων απαιτήσεων (Πανελλαδικές εξετάσεις), όπου κι εκεί τα πήγε εξαιρετικά.

Νέο ατομικό ρεκορ

Ο Ηλίας Καραμπούλας πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στα 5000μ με επίδοση 15,55,94 και κατατάχθηκε 15ος, αλλά σίγουρα δεν τον αντιπροσωπεύει ούτε η επίδοση , ούτε η θέση, αφού έχει δείξει ότι οι δυνατότητές του και ο ζήλος που επιδεικνύει στις προπονήσεις είναι αθλητή ανώτερου επιπέδου.

Τέλος, ο Γιώργος Ιατρόπουλος, που στο αντίστοιχο περυσινό πρωτάθλημα ήταν 14ος στη σφαιροβολία με πολύ καλή επίδοση 14,83 μέτρα, έμεινε στη 18η θέση με επίδοση 13,82, παρ’ ότι φαινόταν στους ενδάμεσους αγώνες της χρονιάς ότι θα κατάφερνε να πραγματοποιήσει το φετινό του στόχο που ήταν μια βολή πάνω από τα 15μ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr