background img
banner
banner

Διευθυντής στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή ο Μιχάλης Μπεκίρης

Διεθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, αναλαμβάνει ο Αχαιός Μιχάλης Μπεκίρης σύμφωνα με πληροφορίες. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Μεταφορών, είχε οριστεί από την πρώτη στιγμή μετά την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τον Ιανουάριο του 2016 ως διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, θέση στην οποία αργότερα τον διαδέχθηκε ο Στέλιος Πέτσας, αφού ο κ. Μπεκίρης παραιτήθηκε.

Σήμερα κατά το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο ο κ. Μπεκίρης καθόταν σχεδόν ακριβώς πίσω από τον κ. Μητσοτάκη, δίπλα στον διευθυντή του γραφείου του κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Στις εκλογές του 2004 ο Μιχάλης Μπεκίρης είχε εκλεγεί βουλευτής Αχαΐας για πρώτη φορά και επανεξελέγη το 2007 και το 2009, πρώτος μάλιστα σε ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία στον νομό Αχαΐας. Από τον Ιανουάριο του 2009 εως την λήξη της θητείας της κυβέρνησης Καραμανλή διετέλεσε υφυπουργός μεταφορών. Στις εκλογές του 2012 δεν εξελέγη, ενώ την περίοδο 2004-2007 είχε διατελέσει γραμματέας του προεδρείου της Βουλής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr