background img
banner
banner

Δράσεις για την προβολή της Αιγιάλειας…

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγίου (Ανδρέου Λόντου 34), την  Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 13.30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα.

Η Επιτροπή καλείται να πάρει απόφαση για την έγκριση τεχνικής υποστήριξης, ασφάλειας, προώθησης στις μηχανές αναζήτησης και διαρκή ενημέρωση της ιστοσελίδας DISCOVER AIGIALEIA, για την έγκριση εργασίας για τροφοδότηση με κατάλληλο διαφημιστικό υλικό της επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας της Ελλάδας visit Greece και της επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας Be inspired in western Greece, καθώς και για έγκρισης ενεργειών ψηφιακού μάρκετινγκ (Digital Marketing) για την προβολή του Δήμου.

Επίσης, καλείται να εγκρίνει την σχεδίαση και δημιουργία διαφημιστικού φυλλαδίου με φωτογραφίες, κείμενα και slogan για τουριστική προώθηση, την δημιουργία σφαιρικών βίντεο (VR) καθώς και την συμμετοχή σε δυο εκθέσεις στο εξωτερικό!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr