background img
banner
banner

Δράσεις προβολής της Περιφέρειας με τέσσερα υποέργα

ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!

Ποσό έως και 1 εκατ. ευρώ πρόκειται να διαθέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την προβολή της. Μάλιστα, έχει ήδη προκηρύξει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την υλοποίηση του έργου: «Δράσεις Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», συνολικής δαπάνης έως του ποσού των 1.000.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για το σύνολο των υπηρεσιών του κάθε τμήματος.

To αντικείμενο του διαγωνισμού υποδιαιρείται σε έξι επιμέρους τμήματα: Το πρώτο υποέργο είναι εκτιμώμενης αξίας είναι 290.000€, το δεύτερο 270.000€, το τρίτο 249.000€ και το τέταρτο 191.000 ευρώ. Προσφορές υποβάλλονται για ένα, περισσότερα ή και για όλα τα τμήματα.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 36 μήνες. Οι συμβάσεις χρηματοδοτούνται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (αριθ. ενάριθ. έργου 2019ΕΠ00110001), ενώ η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ΠΔΕ κατόπιν απόφασης του φορέα αυτού. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, η διαδικασία ξεκίνησε χθες Δευτέρα 22 Ιουλίου και συνεχίζεται ως τις 23 Αυγούστου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr