background img
banner
banner

ΕΙΡΗΝΗ του Αριστοφάνη από τη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ – Παιδική Σκηνή | ΦΩΤΟ

Την “Ειρήνη” του Αριστοφάνη, παρουσίασε στο υπαίθριο θέατρο “Γεώργιος Παππάς” η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ – Παιδική Σκηνή, την Δευτέρα 8 Ιουνίου. Παίχτηκε πρώτη φορά το 421 π.Χ., στα Μεγάλα Διονύσια και κέρδισε το δεύτερο βραβείο. Το θέμα του έργου είναι ενάντια στον Πελοποννησιακό πόλεμο που μάστιζε τις ελληνικές πόλεις και θεωρείται ένα από τα πιο αντιπολεμικά έργα όλων των εποχών.

Η Θεατρική Ομάδα των Αποφοίτων, προσπαθεί, 14 χρόνια τώρα, να παρουσιάσει παραστάσεις με στόχο όχι μόνο να ψυχαγωγήσει, αλλά να φέρει σε επαφή τα παιδιά με σημαντικά κείμενα. Να τους γνωρίσει την τέχνη του θεάτρου, να τους εμφυσήσει σημαντικά μηνύματα και να τα καλλιεργήσει έτσι ώστε να γίνουν ώριμοι ενήλικες τόσο ως άνθρωποι όσο και ως θεατές.

Καθοδηγητής-Εμψυχωτής: Kώστας Κλάγκος. Σκηνοθετική Επιμέλια και Επιμέλεια Μουσικής: Γιάννης Καυκάς, Διονυσία Ρηγοπούλου – Γκλαβά. Κοστούμια: Ίνα Καραγιαννίδου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου. Σκηνικά: Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων. Κατασκευή Σκαθαρίου: Σαράντης Μπαλής. Έντυπα: Γιώργος Βαγενάς. Ηχητικά – Φωτισμός: Σπύρος Ρηγόπουλος – Παύλος Χατζηγεωργίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr