background img
banner
banner

Ετοιμάζουν διαδραστικό χάρτη για τον Κορινθιακό

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΑΚ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΞΕΝΕΙΩΝ

Συνεδρίασε για προτελευταία φορά στην έδρα του στο Αίγιο, το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου για την Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου, ένα όργανο που έφτιαξαν οι 14 δήμοι της περιοχής, προκειμένου να συμβάλει στην τουριστική τους ανάπτυξη.

Πρόεδρος του ΣΠΟΑΚ την περίοδο που διανύουμε, είναι ο δημοτικός σύμβουλος Θήβας Σταμάτης Χαλβαντζής (πρώτος από αριστερά), ενώ το δήμο Αιγιάλειας εκπροσωπεί ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, (δεύτερος από δεξιά). Στη χθεσινή συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των δήμων, συζητήθηκαν η δημιουργία διαδραστικού χάρτη που θα συμβάλει περαιτέρω στην προβολή του Κορινθιακού Κόλποι ως ενιαία τουριστική ζώνη, καθώς και η προετοιμασία ημερίδας στα πλαίσια των “Οινοξενείων” που θα ενημερώσει για τη δράση των Οικολογικών Οργανώσεων της περιοχής, αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει ο Κορινθιακός.

Στον ΣΠΟΑΚ συμμετέχουν δήμοι από την Αχαΐα, Κορινθία, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Βοιωτία και Αττικής που βρέχονται από τον Κορινθιακό και το συμβούλιο αναμένεται να αλλάξει με την έλευση των νέων δημοτικών αρχών από την 1η Σεπτεμβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr