background img
banner
banner

«Η καλύτερη απάντηση θα είναι η ίδια εκδήλωση»…

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ»

Απάντηση στην ανακοίνωση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ελαιώνα και του προέδρου του Εξωραϊστικού και Ναυτικού Ομίλου Ελαιώνα που κάνουν λόγο για υποβάθμιση του Φεστιβάλ Ελιάς και Λαδιού, έδωσε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρόεδροι έκαναν λόγο για υποβάθμιση του θεσμού, μη αποδεχόμενοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. την προσεχή Κυριακή 21 Ιουλίου στο πλαίσιο της «Γιορτής Λαδιού και Ελιάς 2019».

Η κ. Παπαχριστοπούλου επισημαίνει: «Όταν σε τόσο δύσκολες μέρες που διανύουμε, λόγω των πολλαπλών προβλημάτων που υφίστανται στην Αιγιάλεια, προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας αλλά και στους επισκέπτες μας, το καλύτερο δυνατό πολιτιστικό πρόγραμμα, το να απαντήσω λέξη προς λέξη σε τέτοιους είδους δημοσιεύματα θα οδηγούσε σε “εμφύλιο” κάτι το οποίο εγώ ως πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. δεν επιθυμώ. Η ουσιαστική απάντησή μου θα είναι η πραγματοποίηση μίας αξιοπρεπούς εκδήλωσης στον Ελαιώνα την Κυριακή 21 Ιουλίου. Εάν ο πρόεδρος της κοινότητας και ο πολιτιστικός σύλλογος δεν την στηρίζουν, δεν την θέλουν με λίγα λόγια, ας μην μιλούν για υποβάθμιση. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε και σε περισσότερα χωρία της περιφέρειας ανάλογες εκδηλώσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταγγέλλουν απαξίωση του Φεστιβάλ Ελιάς και Λαδιού και δεν συμμετέχουν


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr