background img
banner
banner

Κατάμεστο το «Ρόδον» για τον Ιάσονα Φωτήλα | ΦΩΤΟ

ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ!

Εκατοντάδες ήσαν τα… «παιδιά μπουμπούκια» που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ιάσονα Φωτήλα και γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους φιλόξενου «Ρόδον» στην παραλιακή της Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα, το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου.

Ήταν μια χαλαρή βραδιά αποφόρτισης από τους έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς της προεκλογικής περιόδου για τον υποψήφιο βουλευτή και αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σε ρόλο οικοδεσπότη, υποδέχτηκε και συνομίλησε με όλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Αυτή τη φορά, η «ατζέντα» της βραδιάς δεν γέμισε με βαριές πολιτικές συζητήσεις, ανεπίλυτα προβλήματα, άγχη και αγωνίες. Μόνο με χαρά, αισιοδοξία και πίστη ότι σε ελάχιστα 24ωρα θα ξημερώσει μία διαφορετική και πολύ καλύτερη μέρα για όλους, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία και ισχυρό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όποιος πολιτικός ξεχνάει ότι η ζωή μας δεν πρέπει να είναι μόνο πολιτικές αναλύσεις και συζητήσεις, αλλά και συναναστροφή με την πραγματική κοινωνία, μάλλον δεν είναι καλός πολιτικός» τόνισε με χαμόγελο ο Ιάσονας Φωτήλας, που μάλιστα υποσχέθηκε μετά τις εκλογές και την μεγάλη νίκη της Κυριακής να επαναλάβει μία αντίστοιχη συνάντηση. «Η επόμενη μέρα της Ελλάδας και της Αχαΐας θα ανήκει σε όλους, ανεξαιρέτως. Και όλοι μαζί θα τη γιορτάσουμε…» τόνισε, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις πολλές νέες και τους πολλούς νέους που βρέθηκαν κοντά του κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου και φυσικά, έδωσαν το παρών και στο «Ρόδον».

«Αν υπάρχει κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά ισχυρός είναι τα χαμόγελα και η εμπιστοσύνη των νέων. Μαζί θα αγωνιστούμε για το δικό τους μέλλον, μαζί και θα νικήσουμε» υπογράμμισε….


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr