background img
banner
banner

Κοντά στους μικρομεσαίους, η υποψήφια βουλευτής Ασπασία Ρηγοπούλου

Το κατώφλι σχεδόν όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κέντρου της Πάτρας πέρασε η γιατρός και υποψήφια βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ., Ασπασία Ρηγοπούλου.

Η κ. Ρηγοπούλου αφιέρωσε πολύ χρόνο στο να ακούσει τα προβλήματα των εμπόρων και των ιδιοκτητών χώρων εστίασης και αναψυχής καθώς γνωρίζει ότι παρ’ ότι εκπροσωπούν την πραγματική οικονομία έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη οικονομική αφαίμαξη.

Στο σύνολό τους οι καταστηματάρχες της εξέφρασαν το παράπονο, την αγανάκτηση και την αβεβαιότητα για το μέλλον τους. Το καθημερινό τους άγχος και την αγωνία για το εάν θα καταφέρουν, όχι να έχουν κέρδος, αλλά να καλύψουν τα έξοδά τους.

«Η αγορά βιώνει μία τραγική κατάσταση. Η μικρομεσαία επιχείρηση έχει σχεδόν πεθάνει. Ελπίδα σωτηρίας εκπέμπει το πρόγραμμα της Ν.Δ. το οποίο προβλέπει μείωση της φορολογίας στα κέρδη των επιχειρήσεων ώστε να στηριχθεί η πραγματική οικονομία. Όπως έχει δηλώσει και ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ένα φορολογικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο, δυστυχώς, κάνει τη ζωή του επιχειρηματία κάθε μέρα πιο δύσκολη. Αυτό σχεδιάζει να το αλλάξει η Ν.Δ. η οποία θα απελευθερώσει τις υγιείς δυνάμεις της επιχειρηματικότητας και θα δώσει τη δυνατότητα στη μικρομεσαία επιχείρηση να σταθεί στα πόδια της και να διεκδικήσει δικαίωμα στην ανάπτυξη».

ΣΤΟ ΠΓΝΠ

Εν τω μεταξύ η κ. Ρηγοπούλου, μετά από πρόσκληση συναδέλφων της και άλλων εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, το επισκέφτηκε για μία ακόμα φορά. Κατά την παραμονή της στον εργασιακό της χώρο πραγματοποίησε συναντήσεις σε διάφορους χώρους όπου εισέπραξε απλόχερα την αγάπη και την υποστήριξη στο πρόσωπό της.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr