background img
banner
banner

Με μεγάλη επιτυχία το 9o Laser Derma Med Rally Sprint Αιγίου | ΦΩΤΟ

ΟΙ ΠΕΡΥΣΙΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Με 26 πληρώματα να παίρνουν θέση εκκίνησης από τα Υψηλά Αλώνια το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου, ξεκίνησε εντυπωσιακά και μέσα σε χειροκροτήματα από τον κόσμο, το 9o Laser Derma Med Rally Sprint Αιγίου. Το ίδιο εντυπωσιακά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιουλίου με τον τερματισμό και τις απονομές στον ίδιο χώρο, σημειώνοντας για μία ακόμη χρονιά απόλυτη επιτυχία, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά από την ΑΛΜΑ Αιγίου.

Η νυχτερινή ΕΔ-Φτέρη αποδείχτηκε αρκετά σκληρή και απαιτητική για τα αγωνιστικά πληρώματα. Από τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή, μετά τον τεχνικό έλεγχο εκκίνησαν τα 26 αφού τα Νο5 και Νο9 δεν παρουσιάστηκαν. Τελικά την πρώτη ημέρα του αγώνα ολοκλήρωσαν 22 αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Ταχύτεροι όλων ήταν οι περσινοί νικητές του Ράλλυ Σπρίντ, Αυγερόπουλος Χρήστος και Γιαβάσης Στράτος με Peugeot 106 S16, σημειώνοντας μια πάρα πολύ καλή επίδοση, παρόλο που η ΕΔ ήταν νύχτα. Στην δεύτερη θέση “σκαρφάλωσαν” οι Τζικόπουλος Παντελής και Πανταζόπουλος Παναγιώτης με Ford Escort RS2000. Στην τρίτη θέση οι Αμαξόπουλος Δημήτρης και Μωραϊτη Χαρά με Peugeot 106 S16.

Σκληρός και δύσκολος ο αγώνας

Το ίδιο σκληρός ήταν και ο αγώνας γενικά, γεγονός που αποδεικνύεται από τον τερματισμό 16 πληρωμάτων αφού τη δεύτερη ημέρα εγκατέλειψαν άλλα έξι. Το Νο4 εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη μετά την ΕΔ ΦΤΕΡΗ2, το Νο1 δεν εκκίνησε την ΕΔ λόγω μηχανικού προβλήματος, το Νο15 υπέστη μηχανική βλάβη μέσα στην ειδική, το Νο26 έμεινε μέσα στην ΕΔ από μηχανικό πρόβλημα, το Νο24 έμεινε πριν την αφετηρία της ΕΔ και Νο28 έφτασε στο SERVICE αλλά δεν συνέχισε τον αγώνα.

Να σημειωθεί ότι στη βραδινή “Φτέρη” είχαμε και δύο ατυχήματα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, αλλά χάρη στην άμεση παρέμβαση των ανθρώπων της ΑΛΜΑ η διακοπή ήταν μικρής διάρκειας και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς άλλα προβλήματα.

Οι Αυγερόπουλος Χρήστος και Γιαβάσης Στράτος ήταν πρώτοι και στη γενική κατάταξη του αγώνα. Ακολούθησαν στη δεύτερη θέση οι Αμαξόπουλος Δημήτρης και Μωραϊτη Χαρά με Peugeot 106 S16 και στην τρίτη οι Καλαϊτζιάν Ιωάννης – Καλογηράτου Μαργιάννα με Ford Puma kit car.

Oι Μπουροθανασόπουλος Χάρης και Πρινέας Στέλιος με Honda Civic ήταν οι ταχύτεροι στην κατάταξη γενικής από τους αθλητές της ΑΛΜΑ Αιγίου. Ακολούθησαν οι Καρούζος Γεώργιος – Μπράβος Παναγιώτης με Toyota corolla και οι Κονδύλης Παναγιώτης – Σταμόπουλος Αντώνιος με Peugeot 106 Rallye.

Πανευτυχής ο Χάρης Μπουροθανασόπουλος, λίγη ώρα μετά τον τερματισμό έκανε την παρακάτω ανάρτηση στην σελίδα της ΑΛΜΑ στο Facebook:

“Τέλος λοιπόν για την πρώτη μου Φτέρη. Έπρεπε να ασπρίσω για να καταφέρω να την τρέξω.Η HONDARA είναι απίστευτη τελικά και σε ράλλυ παρόλες τις ρυθμίσεις που είχε γιά πίστα. Ευχαριστώ την ομάδα μου BKP RACING TEAM γιά όλη την προετοιμασία του αυτοκινήτου και για την υπομονή που δείχνουν στην γκρίνια μου”.

Παρών στην εκκίνηση, το βράδυ του Σαββάτου ήταν και ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος που μίλησε με θερμά λόγια για το ράλλυ σπριντ και την ΑΛΜΑ Αιγίου. “Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας που προβάλλει την περιοχή μας” τόνισε μεταξύ άλλων. Παρόντες ήταν ακόμη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Μπούνιας, ο πρόεδρος του ΝΠΠΔ Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στράτος Βαρδάκης και Γιώτα Γκρέμου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr