background img
banner
banner

Ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση για τρεις στην Α’ Κατηγορία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

Η Α΄ κατηγορία φέτος θα κάνει πρεμιέρα στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει περίπου 10 μέρες νωρίτερα από την περυσινή 1η αγωνιστική, υποχρεώνοντας έτσι τα σωματεία που την αποτελούν να μπουν νωρίτερα στα γήπεδα, για να ξεκινήσουν τις απαραίτητες προπονήσεις.Από τις τρεις ομάδες της περιοχής μας, έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού με προπονητές και ποδοσφαιριστές στα τέλη Ιουλίου, ενώ περιμένουμε και την τελική απόφαση για την έναρξη προετοιμασίας του Παναιγιάλειου, αφού οι διαδικασίες με τα διοικητικά τον έφεραν πίσω.

Συν, πλην στη Θύελλα Αιγίου

Από την Θύελλα Αιγίου έχουμε 6 νεαρούς ποδοσφαιριστές, που τελειώνοντας τις Πανελλήνιες περιμένουν να μάθουν τους τόπους που θα …μετακομίσουν, με τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου να ευελπιστεί να τους δει στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, ώστε να τους έχει κοντά και στη διάθεση της ομάδας.
Ανάμεσα στην φοιτητική εξάδα βρίσκεται και ο τερματοφύλακας Ψυχράμης, γεγονός που υποχρεώνει την Αιγιώτικη ομάδα σε αναζήτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα.
Στα θετικά της τεχνικής ηγεσίας, είναι ότι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους οι Γιάννης και Αντώνης Παξιμάδης, ενώ ολοκληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ο Στέλιος Ραμπούσγια.
Επίσης επιστρέφουν στην Θύελλα: Βασίλης Γκοτσόπουλος, ο οποίος πέρυσι είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις κάθε Σάββατο και δεν μπορούσε να είναι παρών στα παιχνίδια, καθώς και ο άτυχος κεντρικός αμυντικός Πέτρος Θεολόγου, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Κ20 της Θύελλας Πατρών.

Προωθήσεις από τις Ακαδημίες

Η έναρξη προετοιμασίας της Θύελλας, έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα. Στο γνωστό περυσινό ρόστερ, θα προστεθούν 5 νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες. Θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα των «μεγάλων», με την τεχνική ηγεσία να τους παρακολουθεί από κοντά, να τεστάρει δυνατότητες και δυνάμεις και να δοκιμάζει τις αντοχές τους για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Εντωμεταξύ, έχουν ήδη συμφωνηθεί φιλικά παιχνίδια με έξι σωματεία, μόνο που ακόμα δεν έχουν τσεκαριστεί οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής τους. Ανάλογα με το πότε θα ξεκινήσει το ερασιτεχνικό κύπελλο ΕΠΣΑ, μπορεί να προστεθούν ακόμα 1-2 αντίπαλοι.

Τα Καλάβρυτα αρχίζουν στις 30 Ιουλίου

Με την παρουσίαση της νέας φανέλας και χορηγού, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της προετοιμασίας, η νεοφώτιστη στην Α΄ κατηγορία ομάδα των Καλαβρύτων στις 30 Ιουλίου.
Εκτός από τον Νίκο Ντάλα και Σεΐκ Ντιούφ, ακολουθούν ακόμα δυο αποχωρήσεις ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είναι ο Διονύσης Καλαμαράς και το Βασίλης Σταύρακας.
Η ΑΕ Καλαβρύτων έχει μέχρι τώρα ενισχυθεί με τους Βασίλη Τζιαντομένικο (Φλόγα Ροδιάς) και Δημήτρη Κοσκινά (Δόξα Ελαιώνα). Το πρόγραμμα μεταγραφικής ενίσχυσης, περιέχει ακόμα τρεις παίκτες (ένα στόπερ, δυο χαφ) με τους οποίους έχουν ήδη ξεκινήσει οι μεταξύ τους οι επαφές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσει εκεί η ενίσχυση των Καλαβρύτων.
Βελτιώσεις στο γήπεδο Καλαβρύτων
Σε πολύ καλή κατάσταση ως συνήθως βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Καλαβρύτων, δεν θα χρειαστεί κάποια επέμβαση βελτίωσης, ενώ αντίθετα έχουν δρομολογηθεί δυο άλλα έργα που είναι:
-Ποιοτική βελτίωση στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων
-Εγκατάσταση φυσούνας για την είσοδο ποδοσφαιριστών και διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο

Χωρίς παύση οι προπονητές

Αντίθετα με τα τμήματα όλων των ποδοσφαιριστών, έχουμε ένα μοναδικό τμήμα που …κατακαλόκαιρο συνεχίζει τις προπονήσεις. Πρόκειται για το γυναικείο τμήμα, το οποίο έχουν …χρεωθεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη, οι προπονητές Κωστής Βλάχος και Νίκος Παπαχριστόπουλος.
Στα Καλάβρυτα έχουν ξεκινήσει επαφές με άλλα σωματεία για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Έχουν συμφωνηθεί δυο φιλικά με την Αιγείρα / Ακράτα (εντός και εκτός έδρας), άλλα δυο με τη Θύελλα Αιγίου, ένα με την επίλεκτη ομάδα της περιοχής Καλαβρύτων και θα ακολουθήσουν 2-3 ακόμα.

Επαφές ενίσχυσης στην Αιγείρα / Ακράτα

Βασιζόμενη στο περυσινό ρόστερ και κατά κύριο λόγο στα παιδιά της περιοχής, το νεοφώτιστο σωματείο της Αιγείρας / Ακράτας στην Α΄ κατηγορία, υπολογίζει επίσης σε μια ακόμα ενίσχυση …έτοιμων ποδοσφαιριστών από το …πάνω ράφι. Έχουν προηγηθεί κάποιες επαφές, αναμένονται οι απαντήσεις και τα δελτία με τις υπογραφές.
Ο προπονητής Χριστόδουλος Γκρέκας, θεωρήθηκε σαν καλύτερη επιλογή να συνεχίσει ένα έργο που άφησε στη μέση, με ανεβασμένο πλέον τον βαθμό δυσκολίας στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο ίδιος θέλει να βελτιώσει αγωνιστικά την ομάδα, αλλά και την νοοτροπία στα αποδυτήρια. Το ραντεβού τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών έχει δοθεί για τις 29 Ιουλίου, με ενδεχόμενο να πάει λίγο πίσω για την 1η Αυγούστου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr