background img
banner
banner

Πήγαν να ακούσουν την Πάολα στο Δρέπανο και εγκλωβίστηκαν λόγω κακοκαιρίας | ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής η απόφαση κάποιων πατρινών να ακούσουν την Πάολα, στο Δρέπανο. Όταν έπιασε βροχή, οι θαμώνες που βρίσκονταν στο καλοκαιρινό νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν… άρχισαν να αποχωρούν.

Στην γέφυρα όμως που υπάρχει κοντά στο μαγαζί λόγω της δυνατής βροχής, “φούσκωσε” ο χείμαρρος, υπήρχε πολύ νερό και φερτά υλικά με αποτέλεσμα τα άτομα να εγκλωβιστούν. Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική η οποία απεγκλώβισε, με ασφάλεια τον κόσμο, από τις 2:30 τα ξημερώματα και μετά. Στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική χρειάστηκαν βοήθεια 59 άτομα. Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος που βρισκόταν εκεί πανικοβλήθηκε.

Στο σημείο, όπου έμειναν “μπλοκαρισμένα” 1.000 άτομα επικράτησαν τεράστιες ουρές και αγωνία μέχρι η πυροσβεστική να μπορέσει να επέμβει, να ανοίξει το δρόμο και να αποχωρήσει ο κόσμος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μέσω των social media έκαναν λόγο για απαράδεκτη κατάσταση αφού χρειάστηκε να περιμένουν τρεις ώρες μέσα στη βροχή μέχρι να κοπούν οι μπάρες και να επιτευχθεί η εκτροπή των οχημάτων στη Νέα Εθνική οδό προς Πάτρα.

www.thebest.gr


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr