background img
banner
banner

Παρέμβαση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ακονιάς Καμαρών

Παρέμβαση στο θέμα των απορριμμάτων πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακονιάς Καμαρών. Με έγγραφό του, προς κάθε υπεύθυνο, ο Σύλλογος αναφέρει ότι η κατάσταση μη αποκομιδής των απορριμμάτων από τον Δήμο Αιγιαλείας εδώ και πολλούς μήνες έχει φθάσει στα όριά της με σοβαρότατο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακονιάς Καμαρών Αιγιάλειας που μέλη του είναι όσοι διαμένουν μόνιμα ή περιστασιακά στην παραπάνω περιοχή, έλαβε υπόψη σχετικά με το πρόβλημα τα ακόλουθα:


Τα σοβαρά προβλήματα σχετικά με την Δημόσια Υγεία, που απορρέουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων, την κατ’ εξακολούθηση επιλεκτική αποκομιδή απορριμμάτων από τον Δήμο Αιγιάλειας ή άλλους φορείς, τις κατ’ επανάληψη επαφές των πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων της περιοχής προς την Δημοτική Αρχή σχετικά με το πρόβλημα, τα πάμπολλα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας από μέλη μας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αιγιάλειας, τις υποσχέσεις από την Δημοτική Αρχή που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν. Καταθέτει το παρόν στα τοπικά και πανελλήνια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μαζί με φωτογραφικό υλικό αλλά και υλικό βίντεο, με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες΄΄.
Καταλήγει δε ως εξής: ΄΄Για τα αυτονόητα χρειάζεται τελικά να αναλάβουν πρωτοβουλίες οι τοπικοί Σύλλογοι και οι Συντονιστικές Επιτροπές!!!
Σε περίπτωση που τις επόμενες ημέρες δεν διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία από τους αρμοδίους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Συντονιστική Επιτροπή της περιοχής η οποία οργανώνεται, αφού ενημερώσουν σχετικά την αρμόδια Εισαγγελία Αιγίου, θα προβούν σε δημόσιες τοπικές, περιφερειακές και πανελλήνιες διαμαρτυρίες, τόσο σε κρατικές υγειονομικές επιτροπές όσο και σε φορείς προστασίας της υγείας των πολιτών, καθώς και θα επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα των μελών τους και της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας γενικότερα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr