background img
banner
banner

Συγκλονιστική συγκέντρωση νίκης του Γιώργου Κουτρουμάνη στο «Πάνθεον»

Πρόκριμα εισόδου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έδωσε η παρουσία εκατοντάδων υποστηρικτών του υποψηφίου βουλευτή και Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Κουτρουμάνη, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Πάτρα, στο θέατρο «Πάνθεον». Μια ομιλία βγαλμένη από τα παλιά, σε παλμό και ενθουσιασμό.

Την εκδήλωση χαιρέτισε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Κουτρουμάνη στην Αχαΐα αξιοπρόσεκτη και δυναμική, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξη του σε αυτό τον αγώνα. Εξήρε την προσωπικότητα του κ. Γ. Κουτρουμάνη και τη συμβολή του, ως Ορκωτού Ελεγκτή, στην αποκάλυψη της κυβερνητικής σκευωρίας στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τονίζοντας με νόημα «του το χρωστάω».

Χαιρετισμό απέστειλε με επιστολή του και ο πρώην υπουργός Εργασίας , κ. Γιάννης Βρούτσης, ευχόμενος στον προσωπικό του φίλο, Γιώργο Κουτρουμάνη, η επόμενη συνάντησή τους να είναι στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Κώστας Κόλλιας, ο οποίος στο χαιρετισμό του, έδωσε έμφαση στον ακέραιο χαρακτήρα του και την μαχητικότητα που τον διακατέχει.

Επιπλέον, χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας, κ. Ανδρέας Μαζαράκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, κ. Χρήστος Πανίτσας.
Τον Γιώργο Κουτρουμάνη προλόγισε μέσα σε μια ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα η κόρη του Βίβιαν Κουτρουμάνη, μιλώντας για τον πατέρας της, όπως αυτή τον ζει.
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Κουτρουμάνης στη διάρκεια της ομιλίας του, έθεσε ξεκάθαρα το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, επισημαίνοντας τα εξής:

«Στις εκλογές που έρχονται συγκρούονται δύο κόσμοι. Από τη μία ο κόσμος της συντήρησης που κρατά την πατρίδα μας στη μιζέρια και στη φτώχεια, καθηλωμένη στο χθες, και αυτόν τον κόσμο τον εκφράζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνέταιροί του. Από την άλλη, ο κόσμος της προόδου και της κοινωνικής δικαιοσύνης που θα δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλες και σε όλους μας, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και θα φέρει επενδύσεις στη χώρα μας. Αυτόν τον κόσμο τον εκφράζει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη».
Επιπλέον, ο κ. Κουτρουμάνης προέτρεψε για τη νίκη της φιλελεύθερης παράταξης, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν, «όχι μόνο γιατί είπαν ψέματα, εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και συνεχίζουν και σήμερα να λένε ψέματα. Όχι μόνο γιατί έπνιξαν τους Έλληνες στους φόρους. Όχι μόνο γιατί ξεπούλησαν στα ξένα οικονομικά συμφέροντα τις τράπεζές μας και τη δημόσια περιουσία. Όχι μόνο γιατί υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας. Αλλά για έναν λόγο ακόμα.

Γιατί απεχθάνονται τη μεσαία τάξη και το όνειρο για μία καλύτερη ζωή για τους πολλούς. Γιατί συνειδητά φτωχοποίησαν την κοινωνία μας για να την έχουν εξαρτημένη από αυτούς. Γιατί συνειδητά χαμηλώνουν τον πήχη των ονείρων μας, υποστηρίζοντας μια δήθεν “έντιμη” φτώχεια για τους πολλούς, αλλά ειδικά προνόμια για τους ίδιους και τους φίλους τους. Γιατί θέλουν, τελικά, να συμβιβαστούμε με μία κοινωνία χωρίς φιλοδοξία για προκοπή και ευημερία». Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μια «ζωντανή» εκδήλωση όπου το ακροατήριο αντιδρούσε συνεχώς με χειροκροτήματα και επευφημίες, ενώ μετά από το τέλος της εκδήλωσης οι παριστάμενοι έσπευσαν να του ευχηθούν «καλή επιτυχία», με τον ίδιο να τους χαιρετά έναν-έναν προσωπικά, ευχαριστώντας τους για την έμπρακτη στήριξη τους στον αγώνα του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr