background img
banner
banner

Συμφώνησε με Νίκο Ιωάννου η Αιγείρα / Ακράτα

Ο έμπειρος αμυντικός Νίκος Ιωάννου, αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Π., αποτελώντας έτσι την 3η μεταγραφική κίνηση της Αιγείρας / Ακράτας.
Ο Ιωάννου ήταν ο πρωταγωνιστής στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑ, αφού με δυο δικά του γκολ από φάουλ, ο Ατρόμητος κατέκτησε το κύπελλο, έχει παίξει στο παρελθόν σε Εθνικές κατηγορίες με Αχαϊκή, Ζαβλάνι, Εθνικό Σαγεΐκων.

Όπως είχε αναφερθεί από τη διοίκηση και τεχνική ηγεσία του νεοφώτιστου στην Α΄ κατηγορία σωματείου, οι προσθήκες κατά την μεταγραφική περίοδο θα είναι λίγες και ποιοτικές. Με γνωστά ονόματα λοιπόν θα συνεχίσει την ενίσχυσή της η Αιγείρα / Ακράτα, με δυο ακόμα μεταγραφές να βρίσκονται σε αναμονή.

Ξυγκάς: Να εδραιωθούμε στην Α΄ κατηγορία

Ο πρόεδρος της Αιγείρας / Ακράτας Θανάσης Ξυγκάς, αναφερόμενος στους στόχους της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν τόνισε:  «Σαν νεοφώτιστοι στην Α΄ κατηγορία, σκοπός μας είναι να εδραιωθούμε, να αποκτήσουμε σεβασμό προς τον αντίπαλο, να κάνουμε την καλύτερη δυνατόν πορεία.»

Για τις μεταγραφές: «Θεωρώ ότι πρώτη και καλύτερη μεταγραφή μας, ήταν η ανανέωση του προπονητή μας Γκρέκα. Έχει μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία, μας βοήθησε πολύ στο χρονικό διάστημα της περασμένης σεζόν όπου συνεργαστήκαμε άψογα, κατάφερε να πάρει πράγματα από τους παίκτες, που έβγαλαν στο γήπεδο το μέγιστο ποσοστό από τις δυνατότητές τους.
Μας ικανοποιεί το γεγονός της παραμονής των περυσινών παιδιών στην ομάδα, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά της περιοχής και όπως είχαμε ανακοινώσει, οι μεταγραφές μας θα είναι λίγες και …χτυπητές. Η προετοιμασία μας ξεκινά στις 29 Ιουλίου και μέχρι τότε θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ.»

Για τις Ακαδημίες: «Στα παιδικά μας τμήματα έχουμε φτάσει και ξεπερνάμε τα 100 παιδιά, που σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να δηλώσουμε συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Γίνεται καλή δουλειά, την οποία παράλληλα θα επιβλέπει με την εμπειρία του ο Χριστόδουλος Γκρέκας.»

Για τον φίλαθλο κόσμο: «Θα είδατε κι εσείς την μεγάλη ανταπόκριση και βοήθεια του κόσμου, που από την πλευρά του «έσπρωξε» για να προβιβαστούμε στην Α΄ κατηγορία.
Κοντά στην ομάδα έχουμε και χορηγούς, η αρωγή των οποίων είναι χρήσιμη και ευεργετική στις δραστηριότητές μας.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr